Zvezdin trener otkrio kakav je bio prvi razgovor sa Šerifom! Ono što nema, ne mogu da tražim od njega!

24.02.2024

21:06

0

Autor: D. N.

Pričao je Milojević i o povratniku u srpski fudbal, Pavkovu

Zvezdin trener otkrio kakav je bio prvi razgovor sa Šerifom! Ono što nema, ne mogu da tražim od njega!
Copyright FK Crvena zvezda

Gol i iznuđeni penal. To je u najkraćim i najvažnijim crtama bio učinak Šerifa Ndiajea u pobedi Crvene zvezde nad Čukaričkim. Šef tručnog štaba prvaka Srbije, Vladan Milojević dao je kraću izjavu za klupski sajt, ali je bio nešto opširniji u kasnijem razgovoru sa novinarima.

Upravo je Afrikanac bio jedna od tema razgovora.

- Kada sam prvi put razgovarao sa njim bio je jako utučen. Treba da budete i psiholog, to je možda i najbitnija stvar u današnjem trenerskom poslu. Šerif ima svoj kvalitet, nadam se da će da izvuče i svoj maksimum. Kao i svaki igrač, on ima ono što ima i treba da izvuče svoj maksimum.

Ono što nema, jako je teško da tražimo to od njega. Verujte mi, od prvog dana smo pričali, razgovarali otvoreno. Rekao sam mu da verujem u njega kao što verujem u sve ostale. Jako dobro je odradio pripreme, radi dosta za ekipu. Možda se to ne vidi od tolikog umora.

Kad vi pogledate njegove rezultate, vidite koliko je pretrčao, kao i u sprintu. To je nešto fascinantno. Ali, možda na kraju ima i malo zamora materijala, pa nema koncentraciju da postigne gol. Drago mi je što daje golove, on zna da će uvek imati moje poverenje i poverenje mog stručnog štaba, svih u klubu, i naravno naših navijača - kazao je Milojević, a zatim dobio pitanje o Milanu Pavkovu.

Iskusni napadač je potpisao za Čukarički, ali ipak nije zaigrao protiv bivšeg tima. Razlog je što nije stigao sertifikat.

- Nisam imao nikakve informacije. Ja Čukarički izuzetno volim, to je klub gde sam trenerski i fudbalski počeo da sazrevam. Sa (prvim čovekom Draganom) Galetom Obradovićem i (direktorom Vladimirom) Matijaševićem sam započeo tu neku priču. Velika je privilegija da je Čukarički doveo Milana i verujem da će im dosta pomoći u zacrtanim ciljevima u ovoj sezoni. Njegov kvalitet je nesporan i biće im velika pomoć.

Takođe, pričao je i o mladim igračima, bonusima. Danas je to bio mladi desni bek Ognjen Mimović.

- Debi koji će sigurno pamtiti. Imamo dosta mladih igrača, rekli smo da ćemo da ih razigravamo, da tražimo bonuse, vidimo šta je najbolje. Prošle nedelje ste videli Sremčevića, ove nedelje je bio Mimović, videćemo kako će sve to izgledati, imamo dosta kvalitetnih igrača - zaključio je šef struke prvaka Srbije.

Zvezdu narednog vikenda očekuje gostovanje u Bačkoj Topoli, a 9. marta i 172. "večiti derbi".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike