Zvezda i Partizan prevršili meru! Inspektor FSS podneo prijave protiv večitih!

28.02.2024

21:51

0

Dva najveća srpska kluba biće na tapetu disciplinaca FSS na narednoj sednici

Zvezda i Partizan prevršili meru! Inspektor FSS podneo prijave protiv večitih!
Čelnici Crvene zvezde i Partizana - Copyright MN Press

Srpski klupski fudbal vraća se „starim dobrim navikama“. Posle nekoliko sezona prividnog mira koji je donela potpuna dominacija Crvene zvezde u šampionskoj trci, ovosezonski, za mnoge iznenađujući, povratak Partizana u ravnopravnu borbu za nacionalni tron vratio je na velika vrata i dobri stari rat saopštenjima dva najveća srpska kluba.

Kako sezona odmiče nervoza na Topčiderskom brdu je sve veća, a trenutnu kulminaciju je doživela prošlog vikenda kada su crno-beli slavili u Surdulici, a crveno-beli na Marakani protiv Čukaričkog.

Koliko su daleko otišli čelnici beogradskih večitih rivala govori i to što je protiv oba kluba podneta prijava. Kako saznaje „Telegraf“, inspektor FSS-a Miroslav Sever odlučio je da presavije tabak i Disciplinskoj komisiji nacionalne kuće fudbala prijavi Crvenu zvezdu i Partizan zbog kršenja pravilnika i zabrane komentarisanja sudijskih odluka.

Sve ovo dolazi u predvečerje najveće utakmice srpskog fudbala, koja će posle dužeg vremena ponovo imati značaj veći od pukog prestiža. Podsetimo, Zvezda će 9. marta na stadionu „Rajko Mitić“ dočekati Partizan u 172. večitom derbiju.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike