Arsenal u epizodi „čista genijalnost ili potpuna ludost“! Tobdžije spremaju šokantan transfer fudbalera gradskog rivala!

28.02.2024

19:14

1

Autor: A. Š.

Ukrajinski ofanzivac nije se najbolje sanšao u Čelsiju, koji je prema informacija sa Ostrva spreman da sasluša ponude narednog leta

Arsenal u epizodi „čista genijalnost ili potpuna ludost“! Tobdžije spremaju šokantan transfer fudbalera gradskog rivala!
Mihajlo Mudrik - Copyright Profimedia

Nije kome je rečeno, nego kome je suđeno… Tako bi u najkraćem mogla da se opiše situacija u kojoj Mihajlo Mudrik na Ostrvu sija punim sjajem u dresu Arsenala.

Prošle zime ukrajinski ofanzivac je bio na pragu „tobždija“. I dok su se mediji u kolevci fudbala spremali da ozvaniče, ponadali su se svi u crvenom delu Londona, buduću veliku zvezdu Arsenala, u priču sa Šahtjorom se umešao Čelsi i ekspresno pokvario „gotov posao“ gradskom rivalu.

U transferu vrednom 100 miliona evra Mudrik je postao, u tom trenutku, drugo najskuplje pojačanje u Čelsija posle Romelua Lukakua, ali velika očekivanja na „Stamford bridžu“ nikada nije opravdao.

Iako niko u Čelsiju, barem dok je s njima pod ugovorom, neće javno reći kako Mudrik hoda po tankoj žici između pojačanja i velikog promašaja, sama činjenica da odgovorni u klubu razmišljaju narednog leta da saslušaju ponude zainteresovanih govori o tome koliko su zadovoljni dosadašnjim Mudrikovim partijama.

A tu tek sledi pravi zaplet! Jedan od najuticajnijih i najtačnijih ostrvskih sportskih medija „The Athletic“ objavio je da ukrajinskog reprezentativca želi Arsenal!

Kako piše britanski portal, pojedini izvori bliski „Stamford bridžu“ smatraju da bi čelnici Čelsija bili spremni da razmotre opciju Mudrikove pozajmice. S druge strane, nekadašnji fudbler Šahtjora očigledno je još „tiha patnja“ odgovornih u Arsenalu, u kojem vlada uverenje da bi upravo u dresu „tobždija“ ofanzivni vezista mogao do kraja da „otključa“ svoj talenat.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike