Vulvsi imaju "zlatnu koku", ko li će je kupiti? Već 3 velikana stala u red!

15.02.2024

12:41

0

Autor: D. N.

Određeno je i veliko obeštećenje, koje bi moglo da jedan klub izbaci iz trke

Vulvsi imaju "zlatnu koku", ko li će je kupiti? Već 3 velikana stala u red!
Copyright Tanjug/AP Photo/Ian Walton

Jirgen Klop je najavio da će na kraju sezone da napusti klupu Liverpula, ali bez obzira na to klub sa "Enfilda" se sprema za naredni prelazni rok. Tako da se u engleskim medijima (Football Transfers) spekuliše da je jedna od "meta" u letnjem prelaznom roku Pedro Neto iz Vulverhemptona.

Ali Liverpul nije jedini koji želi 23-godišnjeg Portugalca. U trku su se uključili i Mančester siti i Arsenal. Na primer, Siti bi u Netu imao potencijalnu zamenu za Bernarda Silvu, a Liverpul za Mohameda Salaha.

Inače, Vulvsi neće praviti problem Netu da napusti klub sa kojim ima ugovor do leta 2027. godine. Ali se isto tako spominje da ga neće puštati za manje od 80 miliona funti (93,5 miliona evra). U tom slučaju, Liverpul bi ispao iz trke, ali ne i Siti i Arsenal koji bi verovatno imali novca za ovaj trasnfer.

Kako se dalje navodi u tekstu, Vulvsi žele da imaju "svog Deklana Rajsa". Vest Hem je Arsenalu prodao vezistu za 116 miliona evra što je napunilo klupsku kasu. Tako i Vulvsi žele, da prodaju Neta, a onda ulože u nove fudbalere.

Neto je u redove premijerligaša stigao iz Lacija, u koju je došao iz Brage. Vulvsi su ga Rimljanima platili 18 miliona evra, a sada se očekuje znatno veći transfer.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike