Duljaj se oglasio povodom haosa u Partizanu! Evo šta se dešava sa Severinom!

23.02.2024

11:32

0

Autor: D. N.

Holanđanin je napustio Beograd, nezadovoljan zbog dugovanja

Duljaj se oglasio povodom haosa u Partizanu! Evo šta se dešava sa Severinom!
Igor Duljaj - Copyright MN Press

Fudbalere Partizana sutra (13.45) očekuje gostovanje u Surdulici, ekipi Radnika, ali crno-beli uoči putovanja na jug Srbije ima veliki problem. Reč je o Ksanderu Severini koji je napustio Beograd pošto mu klub duguje.

O slučaju koji je uneo dodatni haos u klub iz Humske, pričao je i šef stručnog štaba Igor Duljaj.

- Za mnoge stvari, dovoljan je razgovor. Mora da se priča sa igračima. Kada sam ih dočekivao, ovde se pravio cirkus. Pričali su da trener dočekuje igrače, vodi ih tamo-amo... Igračima treba pažnja, što je izutetno važno. Ako postoji problem, možete da ga rešite razgovorom. Vratili smo se sa Kipra, juče sam čuo da Kastiljo i dalje živi u Teleoptiku. Ili smo neodgovorni ili smo nesposobni.

Prošlo je 20 dana, moramo time da se bavimo. Ne može neko da kaže: "E, nedeljom ne radimo." Svi moramo da budemo u službi Partizana i igrača, od tih igrača mnogi ovde žive. Ljudi u klubu, sobarice, treneri, svi žive od tih igrača i moramo odgovorno da se ponašamo - dodao je Duljaj koji se nada pozitivnom ishodu razgovora sa Holanđaninom.

- Pričao sam sa Severinom i verujem da će sve biti OK. Javio se jer sam mu poklanjao pažnju, brinuo o njemu, Uvek ću da stanem u zaštitu igrača, čak i kad pogreše. Tako svi u klubu moramo da se ponašamo odgovorno prema poslu kojim se bavimo. Javio se Severina jer imamo taj odnos prijateljski. Uvek morate da budete dostupni za igrača, da pitate kakav problem imaju. Ne pričam samo o strancima, nego i o domaćim. To nisu moji igrači već igrači Partizana koji mogu da donesu profit klubu dobrim igrama.

FK Partizan
 

Nije krio Duljaj ni da je ovo veliki udarac za klub, ali i dodao da će ga dočekati u nedelju kada stigne u Beograd.

- I kad bude došao u nedelju, ja ću ići da ga dočekam na aerodromu. Svi treba da rade u službi ekipe. Odličan prelazni rok, sve smo uradili kako treba i zbog jedne male sitnice moramo da damo prostor da poremeti sve što se od Slovenije radi.

A to je da se napravi zdrava sportska priča. Ovo je direktan udarac na mene i moju ekipu. Neće sve biti isto kao pre. Severina je otišao da se vrati i vratiće se - zaključio je Duljaj uoči meča sa poslednjeplasiranim timom na tabeli.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike