Sudijski ekspert analizirao penale za Zvezdu i Partizan! Jedan nije bio – ovo je analiza Zdravka Jokića! (VIDEO)

19.02.2024

21:55

0

Autor: A. Š.

Nekadašnji arbitar u emisiji na TV Arena sport dao svoje viđenje spornih odluka u 21. kolu Superlige Srbije

Sudijski ekspert analizirao penale za Zvezdu i Partizan! Jedan nije bio – ovo je analiza Zdravka Jokića! (VIDEO)
Zdravko Jokić - Copyright TV Arena sport

Iza nas je 21. kolo Superlige Srbije. Beogradski večiti rivali Partizan i Crvena zvezda ostali su na istom odstojanju kao na kraju jesenjeg dela sezone, ali su oba tima minulog vikenda odigrali utakmice u kojima se podigla prašina posle određenih sudijskih odluka.

Konkretno, u korist dva najveća srpska kluba dosuđeni su penali na utakmicama protiv IMT-a, odnosno Novog Pazara, što su bile i centralne situacije emisije na TV Arena sport, u kojoj je sudijski ekspert Zdravko Jokić dao svoje viđenje obe odluke.

Nekadašnji arbitar najpre je analizirao odluku Danila Nikolića u Novom Pazaru, gde je Zvezda slavila protiv domaćina 3:0.

- Iz njegove pozicije teško je videti šta se dešavalo, noga ide prema glavi igrača Zvezde, ali iz ovog ugla vidimo da nije bilo kontakta i igrač Pazara je izbio loptu. Iz ovog ugla nema prekršaja - rekao je Jokić.

Potom se prebacio na odluke sudije Andrije Stojanovića, koji je sudio penal za Partizan, nakon što je igrač IMT-a igrao rukom u šesnaestercu, a sve posle intervencije iz VAR sobe i pogledanog snimka na monitoru.

- Isti položaj kao malopre, možda sada imamo instrukcije iz UEFA. Ovde vidimo da mu je desna ruka odručena, možda je on hteo u klizeći start, ruka je odručena, štiti prostor, dobra odluka sudije - rekao je Zdravko Jokić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike