Partizan ima dobru i lošu vest o povredi Saldanje: Brazilac sigurno preskače Surdulicu!

19.02.2024

17:54

0

Jedan od pokretačkih motora Parnog valjka ove sezone moraće na prinudni mini odmor

Partizan ima dobru i lošu vest o povredi Saldanje: Brazilac sigurno preskače Surdulicu!
Mateus Saldanja - Copyright MN Press

Stručni štab Partizana na čelu sa trenerom Igorom Duljajem može delimično da odahne posle detaljnih lekarskih pregleda koje je u ponedeljak obavio Mateus Saldanja.

Podsetimo, brazilski napadač u subotu je sredinom prvog poluvremena utakmice sa IMT-om morao da napusti teren zbog povrede zadnje lože, koju je zadobio posle jednog duela sa protivničkim fudbalerom.

Odmah posle meča mladi strateg Valjka izrazio je nadu da povreda sjajnog golgetera nije teže prirode, što je u ponedeljak posle detaljnih lekarskih pregleda i potvrđeno.

„Telegraf“ je objavio da je snimak magnetnom rezonancom potvrdio da Saldanjin mišić nije pretrpeo nikakvu rupturu, ali je stepen povrede takav da Brazilac sigurno neće biti na raspolaganju Duljaju za predstojeći meč sa Radnikom u Surdulici.

Ono što predstavlja dodatni problem stručnom štabu Partizana jeste i to što će gostovanje u Surdulici preskočiti i Nemanja Nikolić zbog četiri žuta kartona, što znači da će Duljaj morati malo da improvizuje u najisturenijem delu tima.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike