Nema lepšeg osećaja od huka Delija! Ljubimac Zvezdinih navijača pozvao na prolećnu premijeru!

09.02.2024

00:44

0

Autor: D. N.

Ekipa Vladana Milojevića čeka dužnika, koji je pobedio u jesenjem delu šampionata

Nema lepšeg osećaja od huka Delija! Ljubimac Zvezdinih navijača pozvao na prolećnu premijeru!
"Delije" - Copyright MN Press

Posle zimske pauze, fudbaleri Crvene zvezde, kao i ostali superligaši nastavljaju takmičenje u srpskom šampionatu. Branilac titule će u subotu (16.30, TV Arena sport) dočekati Voždovac, a navijače je pozvao i nekadašnji igrač Boško Janković.

- Redovno pratim utakmice Crvene zvezde i dešavanja u klubu. Siguran sam da su se navijači uželeli Marakane, nakon zimske pauze koja dugo traje u srpskom fudbalu. Kao neko ko je igrao pred ispunjenim tribinama Zvezdinog stadiona, mogu iz iskustva da kažem da nema lepšeg osećaja za jednog igrača od onog kada izađe na teren iz tunela i oseti huk Delija. Svaka utakmica je veoma bitna, a sezona se nastavlja od Voždovca.

Čuo sam da je klub omogućio besplatan ulaz, te sam siguran da će zvezdaši iskoristiti lepo vreme i napraviti sjajnu atmosferu na prolećnoj premijeri. Kad god sam u mogućnosti pratim utakmice uživo, te je dolazak na prolećnu premijeru obavezan. Ciljevi u Zvezdi su uvek jasni, to je dupla kruna na kraju sezone.

Siguran sam da ekipa ima kvalitet i da će uz pomoć navijača, koji su uvek bili simbol Crvene zvezde uspeti da nastavi niz osvajanja titula - istakao je Janković koji je posle Zvezdinog nosio i dresove Majorke, Palerma, Đenove i Verone.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike