Poklon Zvezde: Delije, besplatno na prolećnu premijeru sa Voždovcem!

05.02.2024

14:51

0

Crveno-beli spremaju spektakl za prvu utakmicu posle zimske pauze

Poklon Zvezde: Delije, besplatno na prolećnu premijeru sa Voždovcem!
Copyright 24sedam/Dušan Nikolić

FK Crvena zvezda obaveštava Delije da će kapije stadiona Marakane biti otvorene na prolećnoj premijeri, kada će se crveno-beli sastati sa ekipom Voždovca u subotu, 10. februara od 16 časova i 30 minuta.

Nema dileme da su se navijači uželeli fudbala na Marakani, a upravo iz tog razloga, klub je odlučio da obraduje sve one kojima su crveno-bele boje u srcu. 

Besplatan ulaz na utakmici protiv ekipe iz Zaplanjske je prava prilika da nakon duge pauze navijači pruže podršku fudbalerima Zvezde, ali i požele dobrodošlicu šefu stručnog štaba - Vladanu Milojeviću.

Za utakmicu koja je na programu u subotu od 16 časova i 30 minuta je najavljen spektakl na tribinama, a dolazak svakog navijača je od izuzetne važnosti. 

Prvotimci Crvene zvezde nastavljaju borbu za sedmu uzastopnu titulu i četvrtu duplu krunu u nizu, a kao i uvek ispunjene tribine Marakane će biti njihov vetar u leđa.

Napominjemo da će kapije stadiona Marakana biti otvorene na duelu protiv Voždovca, s obzirom na to da je prvi meč nakon 79. rođendana kluba, 172. večiti derbi koji je zakazan za 9. mart i tada ulaz neće biti besplatan.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike