Valjak ostao bez osovine! Partizan se odrekao Belića za „siću“!

13.01.2024

18:44

0

Autor: A. Š.

Neće Igor Duljaj imati nimalo lak posao kada na proleće krenu odlučujuće borbe za trofeje

Valjak ostao bez osovine! Partizan se odrekao Belića za „siću“!
Kristijan Belić - Copyright MN Press

Obećavali su čelnici Partizana da će sačuvati okosnicu tima u pokušaju da se domognu nacionalnog trona, ali kao i velika većina obećanja trenutne rukovodeće garniture u Humskoj – ona su ostala samo mrtvo slovo na papiru.

I dok je prodaja Mihajla Ilića u Bolonju mogla da se opravda zadovoljavajućom finansijkom ponudom kao i pozivom za talentovanog štopera koji se ne odbija, odlazak Kristijana Belića verovatno neće tek tako proći kod navijača koji, inače, već dugo ratuju sa „idi mi – dođi mi“ predsednikom u ostavci Miloradom Vučelićem i generalnim direktorom Milošem Vazurom.

Igor Duljaj je večeras ostao bez osovine tima koja se okitila jesenjom krunom. Portal „Mozzart sport“ piše da su crno-beli prihvatili ponudu Az Alkmara za Kristijana Belića, čiji će nedostatak mladi strateg izuzetno teško nadoknaditi, osim ukoliko se ne dogodi neko prvorazredno čudo da mu čelnici kluba dovedu adekvatnu zamenu.

Ono što će armiji navijača još dublje gurnuti prst u oko jeste suma za koju je Belić otišao u Holandiju. Kako piše beogradski portal, Az će kupovina ultraborbenog veziste koštati 3.7 miliona evra, ali će od te sume samo polovina završiti u kasu kluba iz Humske, dok će druga polovina pripasti Čukaričkom, kako je dogovoreno prilikom prelaska Belića sa Banovog na Topčidersko brdo.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Mozzart sport

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike