Uvek sam prisutan u Partizanu! Tole Karadžić objasnio svoju ulogu u crno-belom timu!

30.12.2023

13:05

0

Autor: A. S.

Grobari, da li ga želite nazad?

Uvek sam prisutan u Partizanu! Tole Karadžić objasnio svoju ulogu u crno-belom timu!
Tomislav Tole Karadžić - Copyright MN Press

Stanje u fudbalskom klubu Partizan mesecima nije dobro. Mnogi smatraju da je trenutna situacija prouzrokovano radom ranijih uprava, ali rešenje za izlaz iz krize nije pronašeno.

Sa dolaskom Igora Duljaja na mesto prvog trenera, promenila se situacija na terenu i tabeli, pa su crno-beli zimsku pauzu dočekali na prvom mestu Superlige.

Nakon pobede u derbiju nad favorizovanom Crvenom zvezdom, mnogi bivši članovi kluba javljali su se i komentarisali, a to je i učinio i dugogodišnji predsednik Tomislav Tole Karadžić.

Bivši predsednik crno-belih smatra da će doći do promene stvari u Partizanu već tokom zimskog perioda.

- Što se tiče rezultata mora se biti zadovoljan, jer je u teškim uslovima Partizan dogurao do željenog cilja na kraju godine, iako je prosuo nepotrebno nekoliko bodova. Što se tiče ostalih stvari nisam toliko upućen. Ne znam situaciju unutra, mislim na finansijsku situaciju i organizaciju. Vidim pomeranja levo-desno, šta će da se dogodi ne znam. Verujem da će se tokom zimske pauze te stvari rešiti - rekao je Karadžić.

Na pitanje da li to znači i njegov povratak u Partizan, kratko je odgovorio:

- Uvek sam prisutan u Partizanu. Želim da ima uspeha, veliki je to klub. Što se tiče mog prisustva kroz funkciju zavisi od više faktora. Jedno je sigurno: Uvek sam na raspolaganju klubu iz Humske ulice - rekao je Karadžić, prenosi Sportski žurnal.

Karadžić se na mestu prvog čoveka Partizana zadržao od 2005. do 2008. godine, nakon čega je preuzeo funkciju predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike