Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Partizan domaćin, Zvezda gostuje, a u nedelju jedan od najvećih svetskih derbija

15.12.2023

09:47

0

Autor: D. N.

I ovog vikenda na TV Arena sport mnogo događaja, a izdvajamo Superligu, AdmiralBet ABA ligu, kao i Premijer

Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Partizan domaćin, Zvezda gostuje, a u nedelju jedan od najvećih svetskih derbija
Copyright MN Press

Pred nama je novi vikend, samim tim i novi sportski događaji. Navijači Crvene zvezde i Partizana mogu da gledaju fudbalere, ali i košarkaše svojih klubova. Na TV Arena sport biće i inostranih fudbalskih liga, a izdvojićemo i jedan veliki derbi Premijer lige.

Subotnji program biće otvoren u 16 časova (Premium 1), utakmicom Superlige između Spartaka i Crvene zvezde. Duel u Subotici biće pre svega zanimljiv zbog povratka Nenada Lalatovića u srpski fudbal. Nekadašnji kapiten crveno-belih sada je na klupi Subotičana i ostaje da se vidi koji će biti rezultat u okršaju sa bivšim klubom. Mada je jasno da branilac titule, tim Baraka Bahara ima ulogu favorita.

Na tabeli Superlige trenutno su prvi i imaju čak 21 bod više, a uz to su sada sve karte bačene na odbranu "duple krune", pošto je takmičenje u Ligi šampiona okončano.

Zatim slede sati za uživanje navijača Partizana. U 18.30 (Premium 1) će u Humskoj gostovati Radnički 1923 koji za crno-belima zaostaje čak 24 boda. Ekipa Igora Duljaja je u prošlom kolu izgubila od niškog Radničkog i tako prepustila prvo mesto Zvezdi. Tako da novi kiks ne dolazi u obzir, a posebno ako se zna da je za sredu zakazan "večiti derbi".

U 21 čas (Premium 2) u goste ekipi Željka Obradovića posle velike evroligaške pobede nad Žalgirisom stiže Budućnost. Biće to novo izdanje jednog od derbija AdmiralBet ABA lige, a uoči duela 12. kola oba tima imaju učinak 8-3.

U nedelju (17.00, Premium 1), još jedan duel beogradskog i podgoričkog tima, ali će sada Crvena zvezda gostovati Studentskom centru. Kao i Partizan, i crveno-beli u meč ulaze na "krilima" pobede u Evroligi, ali i sa znatno boljim skorom, 10-1 u odnosu na 6-5.

I za kraj naših preporuka, najveći derbi engleskog i jedan od najvećih u Evropi i svetu. Liverpul će na svom "Enfildu" ugostiti Mančester junajted. Trenutno, "redsi" Jirgena Klopa imaju deset bodova više od "đavola" i prvi su na tabeli. Ali bez obzira na trenutno šesto mesto velikana sa "Old Traforda", ovo je okršaj najtrofejnijih klubova Engleske. Samim tim zaslužuje i posebno mesto.

 

Top 5 TV prenosa ovog vikenda:

Subota (16.00) Spartak - Crvena zvezda (TV Arena sport - Premium 1)

Subota (18.30) Partizan - Radnički 1923 (TV Arena sport - Premium 1)

Subota (21.00) Partizan - Budućnost (TV Arena sport - Premium 2)

Nedelja (17.00) Studentski centar - Crvena zvezda (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (17.30) Liverpul - Mančester junajted (TV Arena sport - Premium 1)

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike