Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Gledajte Zvezdu, Siti, Barsu... Ali i naše "otpisane" rukometašice

08.12.2023

09:53

0

Autor: D. N.

Znatno "bogatiji" dan je nedelja

Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Gledajte Zvezdu, Siti, Barsu... Ali i naše "otpisane" rukometašice
Copyright MN Press

Ovog vikenda kada je reč o prenosima na TV Arena sport "dominiraće" fudbal. Biće i naše Superlige, ali i Premijer lige, Serije A i Primere, ali i utakmica sa Svetskog prvenstva za rukometašice

Krenimo redom i to od subote kada ćete moži da gledate dva prenosa. U 16 časova počeće utakmica između Crvene zvezde i Mladosti. Ekipa Baraka Bahara je u Kupu deklasirala sa 5:0 ekipu niškog Radničkog, pa je duel sa Lučancima uvertira za sredu i okršaj Lige šampiona sa Mančester sitijem.

Samo dva sata kasnije počeće prenos duela naših rukometašica i Nemica, mada je već jasno da nade za plasman dalje više ne postoje. Porazom od Poljakinja, za tim koji predvodi Uroš Bregar nema više šansi.

Nedelja je znatno bogatija. Na Premiumu 1, od 15 odnosno 17.30 možeta da gledate duele Luton - Mančester siti, odnosno Totenhem - Njukasl. Duel "građana" i Lutona u kojem se proslavio Radomir Antić je zanimljiv zbog toga što će Siti samo tri dana kasnije gostovati na "Rajku Mitiću".

Totenhem u poslednje vreme igra veoma zanimljive utakmice, a kada se zna da u goste dolazi Njukasl, nema sumnje da će to biti prava poslastica. "Pevci" su peti sa 27 bodova, a "svrake" sedme sa poenom manje.

Zatim se "selimo" nešto južnije. U jednom od derbija Serija A Roma će dočekati Fiorentinu (20.45, Premium 2), a onda sledi i duel Barselone i Đirone. Kada se pogledaju imena, i nije derbi, ali kada se pogleda trenutni položaj na tabeli jeste. Reč je o okršaju Đirone koja ima bodova koliko i lider Real (38) i trećeplasirane Barselone koja ima 34, četiri manje.

A za dan posle vikenda preporučujemo meč Radnički - Partizan u Superligi, kao i duele AdmiralBet ABA lige. Mega će biti domaćin Zvezdi, a Partizan Studentskom centru.

 

Top 5 TV prenosa ovog vikenda:

Subota (16.00) Crvena zvezda - Mladost (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (15.00) Luton - Mančester siti (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (17.30) Totenhem - Njukasl (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (20.45) Roma - Fiorentina (TV Arena sport - Premium 2)

Nedelja (21.00) Barselona - Đirona (TV Arena sport - Premium 1)

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike