Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Orlovi dobijaju rivale na EURO 2024, subota rezervisana za Partizan, nedelja za Zvezdu

01.12.2023

10:07

0

Autor: D. N.

Osim žreba i Superlige i AdmiralBet ABA lige, biće prenosa i iz Serije A, Premijer lige i Primere

Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Orlovi dobijaju rivale na EURO 2024, subota rezervisana za Partizan, nedelja za Zvezdu
Fudbaleri Srbije - Copyright fss.rs

Vikend pred nama biće u znaku fudbalskih i košarkaških utakmica, ali i žreba za predstojeće Evropsko prvenstvo u fudbalu. I sve ćete to moći da pratite na programima TV Arena sport. U narednim redovima vam preporučujemo pet najvažnijih događaja. 

Može se reći da je subota rezervisana za Partizan, a nedelja za Crvenu zvezdu. Krenimo redom.

U subotu u 15.30 (Premium 1) počinje derbi 17. kola Superlige Srbije. U Humskoj će gostovati Vojvodina, koja je u prethodnoj rundi poražena od Crvene zvezde u Novom Sadu. Mada i Partizan ovaj duel čeka posle poraza, i to ubedljivog, od TSC-a. Kada je reč o razlici u bodovima, crno-beli su prvi i imaju 40, dok je "stara dama" šesta sa 22.

Onda, u 18 časova takođe na Premiumu 1 pratite uživo žreb za EURO 2024 koji će biti održan u Hamburgu. Tada ćemo saznati i sa kojim timovima igrati fudbalska reprezentacija Srbije koja je nedavno i definitivno izborila plasman na takmičenje na koje se čeka 24 godine.

I za kraj večeri (21.00), u meču 10. kola AdmiralBet ABA lige FMP će dočekati Partizan. Gosti koje vodi Željko Obradović u Železnik stižu sa boljim učinkom (6-3), dok su "panteri" Nenada Stefanovića na 3-6. Podsetimo, Partizan je u prethodnim mečevima igrao "toplo-hladno", pošto je posle dva vezana poraza pobedio Borac.

Kao što je rečeno, nedelja je rezervisana za zvezdaše. U nedelju, u 15 časova u Kruševcu će gostovati Zvezda posle eliminacije iz Evrope, dok je za 19 časova zakazan duel sa Cibonom. Meč Napredak - Zvezda je na Premiumu 1, a Zvezda - Cibona na Premiumu 3.

Iako nisu među top pet, preporučujemo vam još nekoliko prenosa. Tako će u subotu (21.00) Njukasl ugostiti Mančester junajted (Premium 1), a u nedelju poslastica za ljubitelje NBA lige i ranoranioce. U 4.00 (Premium 1) ko želi može da gleda duel Sakramento - Denver. Naravno, sve oči će biti uprte u Nikolu Jokića.

U nedelju možete i da pogledate Mančester siti - Totenhem (17.30, Premium 1) i Barselona - Atletiko (21.00, Premium 1). Ko voli Seriju A, može da pogleda i Napoli - Inter od 20.45, na Premiumu 2.

 

Top 5 TV prenosa ovog vikenda:

Subota (15.30) Partizan - Vojvodina (TV Arena sport - Premium 1)

Subota (18.00) Žreb za Evropsko prvenstvo u fudbalu (TV Arena sport - Premium 1)

Subota (21.00) FMP - Partizan (TV Arena sport - Premium 3)

Nedelja (15.00) Napredak - Crvena zvezda (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (19.00) Crvena zvezda - Cibona (TV Arena sport - Premium 3)

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike