Bomba u Milanu: Smenjuju Piolija - dolazi legenda kluba!

30.11.2023

15:54

0

Prema pisanju medija u Italiji, iskusni stručnjak je na izlaznim vratima, a umesto njega dolazi neko ko je obeležio roso-nere

Bomba u Milanu: Smenjuju Piolija - dolazi legenda kluba!
Copyright Tanjug/AP Photo/Martin Meissner

Sprema se bomba u Milanu, određeni mediji u Italiji spekulišu da će umesto Stefano Piolija na klupu roso-nera doći legenda kluba Andrej Ševčenko.

Navodno, čeka se poslednje kolo Lige šampiona gde Milan gostuje Njukaslu kako bi pokušali da izbore plasman među 16 najboljih ekipa u eminentnom takmičenju, i u slučaju neuspeha, iskusni stručnjak će biti smenjen, a na njegovo mesto dolazi najbolji ukrajinski fudbaler svih vremena. 

Interesantno da Milanu čak ni pobeda neće biti dovoljna za odlazak u 1/16 finala Lige šampiona, jer ako PSŽ trijumfuje nad Borusijom, slavni klub će bit eliminisan.

Iako je Pioli pre dve sezone osvojio Skudeto, prošle sezone stigao do polufinala najkvalitetnijeg evropskog takmičenja, to očigledno ne zanima čelnike roso-nera, koji su nezadovoljni kako igraju crno-crveni ove sezone i žele nešto pod hitno da promene.

Kao prvi pik se nameće Ševčenko, legenda Milana, koji je istovremeno bez angažmana.

Njegov poslednji klub je bila Đenova, ali ga je napustio posle samo 11 utakmica na Marasiju.  

U prilog mu ide i to što izuzetno poznaje zbivanja u italijanskom fudbalu, a slavni fudbaler je tokom igranja za roso-nere postigao 173 gola na 296 utakmica, a sa njima je osvojio Ligu šampiona, Seriju A, i Kup Italije.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike