Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Zvezda i Partizan sa Vojvođanima, a tu su i veliki derbiji Premijer lige i Serije A

24.11.2023

11:06

0

Autor: D. N.

Kao i obično, sve možete da gledate na kanalima TV Arena sport

Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Zvezda i Partizan sa Vojvođanima, a tu su i veliki derbiji Premijer lige i Serije A
Copyright MN Press/Tanjug/Martin Rickett/PA via AP/AP Photo/Jon Super

Fudbal će ovog vikenda biti u centru pažnje kada je reč o televizijskim prenosima, a raspored će posebno biti "pun" u subotu. Biće prenosa sa terena u Srbiji, Engleskoj i Italiji, i kao što ste navikli na kanalima TV Arena sport.

U 13.30 na Premiumu 1 počeće veliki derbi Premijer lige. Igraće trenutno prvo i drugoplasirani tim engleskog šampionata, Mančester siti i Liverpul, koje na tabeli deli samo jedan bod. Biće to i okršaj dva harizmatična menadžera Pepa Gvardiole i Jirgena Klopa.

Posle toga počinju i prenosi sa terena u Srbiji. Prvo ćemo gledati derbi iz Novog Sada, pošto će Vojvodini u goste dolazi branilac titule i trenutno drugoplasirani tim Crvena zvezda. Okršaj sa "Karađorđa" počeće u 16 časova (takođe Premium 1), a za 18.30 zakazan je duel između lidera Partizana i trećeplasiranog TSC-a. Igraće se u Humskoj, a crno-beli su odlučili da ulaz bude slobodan.

I za kraj dana (20.45) "selimo" se u Italiju. Na "San Siru" će Milanu gostovati Fiorentina u utakmici posle koje bi "viola" mogla da se izjednači sa "rosonerima". Domaćin u meč ulazi sa trećeg mesta, dok su gosti iz Firence na šestoj poziciji sa 20 bodova. Ostaje da se vidi da li ćemo u igri videti i Luku Jovića, u crveno-crnom dresu, dok je Nikola Milenković standardan. 

U nedelju samo jedan, ali vredan prenos. Prvo zbog samog imena i tradicije, a drugo zbog činjenice da gledamo dva trenutno najbolje plasirana tima u Seriji A. Inter je prvi sa 31 bodom, a Juventus drugi sa dva manje, pa će novo izdanje "derbija Italije" biti prava poslastica. I kao u duelu u Milanu, i u ovom u Torinu biće srpskih fudbalera, pošto se očekuje da za domaćina zaigraju Dušan Vlahović i Filip Kostić.

I svi pomenuti prenosi biće na Premiumu 1.

Ovo je izbor naših top pet prenosa, a dajemo vam još predlog. Ko voli NBA ligu, može da u subotu gleda prenos duela Oklahoma Sitija i Filadelfije. Napominjemo da KK Partizan i KK Crvena zvezda ovog vikenda neće igrati u AdmiralBet ABA ligi, pošto su ti mečevi u ponedeljak zbog obaveza u Evroligi.

 

Top 5 TV prenosa ovog vikenda:

Subota (13.30) Mančester siti - Liverpul (TV Arena sport - Premium 1)

Subota (16.00) Vojvodina - Crvena zvezda (TV Arena sport - Premium 1)

Subota (18.30) Partizan - TSC (TV Arena sport - Premium 1)

Subota (20.45) Milan - Fiorentina (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (20.45) Juventus - Inter (TV Arena sport - Premium 1)

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike