Jezive pretnje i sramne uvrede povodom plasmana Srbije na EURO! Lavinu je pokrenuo Albanac koga pamtimo po dronu iz Beograda (FOTO)

22.11.2023

14:36

0

Autor: 24sedam

Pre nekoliko godina meč Srbija - Albanija je prekinut zbog zastave takozvane Velike Albanije

Jezive pretnje i sramne uvrede povodom plasmana Srbije na EURO! Lavinu je pokrenuo Albanac koga pamtimo po dronu iz Beograda (FOTO)
Copyright MN Press

Fudbalska reprezentacija Srbije je obezbedila plasman na Evropsko prvenstvo koje će naredne godine biti organizovano u Nemačkoj. Uspeh našeg nacionalnog tima je međutim bio povod i za gnusne uvrede i ozbiljne pretnje. Na zvaničnom nalogu, UEFA je čestitala "orlovima", a jedan od onih koji su vređali bio je i Ismail Morina koji na društvenoj mreži ima nadimak balista.

- Smirite se zečevi, tu sam da vam popravim sudbinu, ne brinite za to! Vidimo se u nokaut fazi - pisalo je u komentaru čoveka koji je pustio dron sa zastavom takozvane "Velike Albanije" na utakmici Srbija - Albanija 2014. godine u okviru kvalifikacija za EURO 2016.

Tada ga je skinuo Stefan Mitrović.

Printscreen/X
 

Ovaj komentar je izazvao lavinu kontra uvreda, a usledio je još jedan i još jeziviji post.

- Ubijaćemo vas jednog po jednog kao (vođa terorističke OVK) Adem Jašari, miševi jedni! - bilo je napisano u poruci.

Printscreen/X
 

Ovo je samo nova provokacija, pošto je pre nekoliko dana fudbaler Albanije davao izjavu u dukserici sa Jašarijevim likom.

Podsetimo, u oktobru 2014. godine na stadionu Partizana pojavio se dron sa zastavom "Velike Albanije" koji je skinuo Mitrović.

Ubrzo su ga opkolili albanski fudbaleri, a onda je došlo do nereda zbog kojih je meč prekinut. Iako je prvobitnom presudom meč registrovan 3:0 za "orlove" uz tri oduzeta boda, odluka je preinačena, pa su gosti dobili pobedu za stolom.

Kada je reč o predstojećem šampiomatu, naša selekcija će ime protivnika u grupi za EURO 2024 saznati 2. decembra posle žreba u Hamburgu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike