"Piksi živi u zabludi da je sjajan trener, a dobio samo 70. i 134. selekciju na svetu ": Komentar navijača o kome se priča!

21.11.2023

10:48

0

Autor: D. P.

Šta nije istina ovde

"Piksi živi u zabludi da je sjajan trener, a dobio samo 70. i 134. selekciju na svetu ": Komentar navijača o kome se priča!
Copyright MN Press

Po prvi put otkako Srbija igra fudbal pod svojim imenom, odlazak na jedno veliko takmičenje ne prati baš nikakva euforija, pa čak ni zadovoljstvo kod navijača!

"Orlovi" tokom celog ciklusa kvalifikacija nisu izgledali kao tim spreman za nešto više od učinjenog u Kataru na Mundijalu 2022!

Izgledali su i lošije, pa su zato jetki komentari navijača češći od onih koji šire optimizam za šampionat u Nemačkoj!

Ovo je jedan od takvih koji se mogao pronaći na domaćim portalima:

- Srbijo, srećan ti plasman na EURO! Piksi? Vidim da ima još onih koji brane Piksija, pa ću im objasniti grafički. Plasirali smo se na EURO zahvaljujući tome što smo pobedili samo 70. (Crna Gora) i 134. (Litvanija) reprezentaciju sveta. U dve utakmice nismo pobedili 84. (Bugarska) na svetu. U pet najjačih liga imamo čak 37 igrača. Sve ostale četiri reprezentacije iz naše grupe zajedno ih imaju tek 15. Piksi nije ni prvi ni poslednji naš selektor koji nema pojma o taktici. Najgore kod njega je što živi u zabludi da je sjajan trener. Nema nikakvog razloga da se slavi ovakav plasman na EURO - napisao je jedan navijač Srbije.

Prinstcreen/RTS
Dragan Stojković Piksi

Osim samog plasmana na EURO 2024 gotovo da je teško izdvojiti drugi pozitivan momenat kvalifikacija koje su odigrali "orlovi".

Igra se sporo, čak i bezidejno, jer protivnici već dobro znaju da zaustavljanjem Tadića završavaju ogroman posao u razoružavanju našeg tima!

Uprkos tim stvarima, ništa se taktički, ni personalno nije menjalo!

Ista postavka sa istim igračima i na kraju od selektora izrečene pohvale na sopstveni račun, tek da nam ukus ovog "uspeha" postane još bljutaviji nego što jeste!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike