Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Meč svih mečeva je Srbija - Bugarska, a igraće i "orlići" i Jokićev Denver

17.11.2023

09:40

0

Autor: D. N.

Na programu su i mečevi AdmiralBet ABA lige, a na parketu će biti tri srpska tima, uz prenose na TV Arena sport

Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Meč svih mečeva je Srbija - Bugarska, a igraće i "orlići" i Jokićev Denver
Copyright MN Press

Vikend pred nama biće u znaku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj pošto je u nacionalnim fudbalskim prvenstvima pauza, a centralni događaj biće utakmica u Leskovcu između Srbije i Bugarske.

Ovaj duel čekamo u nadi da će naš nacionalni tim i formalno izboriti plasman na kontinentalni šampionat. Podsetimo, naša reprezentacija nije učestvovala još od 2000. godine. Tako da je vreme...

Ali to neće biti jedini događaj u ovoj najavi, pa krenimo redom.

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije nastavlja kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2025, pa će u subotu (17.00 Premium 1 TV Arena sport) u Bačkoj Topoli na TSC Areni dočekati Engleze koji su nas nedavno deklasirali. Posle toga je usledila i promena selektora, pa je Dušana Đorđevića zamenio Ljubinko Drulović.

Ovo neće biti jedina obaveza "orlića" koji će samo tri dana kasnije na terenima Sportskog centra u Staroj Pazovi dočekati Luksemburg,

Standings provided by Sofascore

U 19 časova, takođe u subotu očekuje nas okršaj dva srpska tima u AdmiralBet ABA ligi. Borac će u Čačku dočekati FMP, a u duel će ući sa istim učinkom. Okršaj ekipa Dejana Mijatovića i Nenada Stefanovića biće prenošen na TV Arena sport 1, a napominjemo da će Partizan i Crvena zvezda svoje utakmice odigrati u ponedeljak, u Ljubljani protiv Cedevita Olimpije, odnosno u Beogradu sa Mornarom.

I to je to kada je reč o suboti.

U nedelju, kao što je rečeno duel u kojem Srbija treba da osvoji samo bod protiv Bugara (koji su u velikim problemima) i da potvrdi plasman. Igraće se na stadionu u Leskovcu, a termin je 15 časova uz prenos na Premiumu 1 TV Arena sport. U isto vreme počeće duel Mađarske i Crne Gore (Premium 2) koji ne bi trebalo da nas zanima rezultatski, pošto "orlovi" Dragana Stojkovića Piksija sve drže u svojim rukama.

Mada ukoliko pobede i Srbija i Crna Gora naš tim bi u Nemačku otišao kao prvoplasirani u grupi. U suprotnom bićemo drugi.

Standings provided by Sofascore

Biće i NBA košarke

Takođe u nedelju, ali nešto ranije košarkaši Mege ugostiće Krku tačno u podne. Srpski tim (4-3) će pokušati da upiše novu pobedu protiv tima koji je ove sezone trijumfovao samo jednom, uz šest poraza.

Ali na programima TV Arena sport neće biti samo regionalne, već i one najbolje. Biće dosta prenosa iz NBA lige, a mi vam skrećemo pažnju na utakmice u kojima će igrati Nikola Jokić. Mada su termini rezervisani za "noćne ptice".

U noći između petka i subote (02.00), Denver gostuje Nju Orleansu, a u ponoć između nedelje i ponedeljka Klivlendu.

Pa ko može da ostane budan, neka izvoli.

 

Top 5 TV prenosa ovog vikenda:

Subota (17.00) Srbija - Engleska (TV Arena sport - Premium 1)

Subota (19.00) Borac - FMP (TV Arena sport 1)

Nedelja (12.00) Mega - Krka (TV Arena sport - Premium 2)

Nedelja (15.00) Srbija - Bugarska (TV Arena sport - Premium 1/RTS 1)

Nedelja (15.00) Mađarska - Crna Gora (TV Arena sport - Premium 1)

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike