Đuričića baš nije htelo, tresle se i prečka i stativa, a jedna stvar mu je posebno smetala: Ovakve mečeve treba zabraniti! (VIDEO)

16.11.2023

07:56

0

Autor: G. F.

Orlovi se okreću duelu odluke sa Bugarskom

Đuričića baš nije htelo, tresle se i prečka i stativa, a jedna stvar mu je posebno smetala: Ovakve mečeve treba zabraniti! (VIDEO)
Filip Đuričić - Copyright Printscreen/YouTube

Fudbaleri Srbije poraženi su od Belgije u prijateljskoj utakmici pred nedeljni meč odluke o plasmanu na Evropsko prvenstvo.

U Leskovac će doći Bugarska, a u zavisnosti od večerašenjg duela Crne Gore i Litvanije, naša utakmica može da bude i revijalnog karaktera.

Ono što je dobra vest je da je UEFA smanjila kaznu našem Fudbalskom savezu, te da će na tribinama ipak moći da bude gledalaca. Na Zapad će odrasli, na ostale tribine najmlađi navijači Orlova.

Obradovalo je to sve u našem taboru, pa i Filipa Đuričića, fudbalera koji je u sredu uveče ostao bez sreće u duelu sa Belgijancima. Pogodio je i prečku i stativu, ali lopta u mrežu nije htela.

 

 

- Neverovatno. Prva šansa, brzinski sam se okrenuo, instinktivno sam se okrenuo i šutnuo levom, slabijom nogom. Mislio sam da ulazi, ali je lopta pogodila stativu. Druga šansa, lopta je malo bežala, morao sam u padu da šutnem. Činilo mi se da će ući, ali opet prečka. Nadam se da ćemo ovu sreću sačuvati za neki drugi put - rekao je Đuričić, pa se okrenuo na duel sa Bugarskom:

- Drago mi je da će biti pun stadion u Leskovcu i da ćemo proslaviti kako dolikuje.. Ovo što smo igrali bez publike... Generalno mislimd a treba zabraniti ovakve utakmice. Ovo je neki drugi sport.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike