Karte za Bugare odmah planule! Stadion Dubočice dočekuje "orlove" ispunjen do maksimuma!

16.11.2023

15:34

0

Leskovac će pamtiti ovaj meč

Karte za Bugare odmah planule! Stadion Dubočice dočekuje "orlove" ispunjen do maksimuma!
Copyright TANJUG/ Sava Radovanović

Kompletan kontigent dostupnih ulaznica za zapadnu tribinu stadiona "Dubočica" je rasprodat u rekordnom roku, što znači da će stadion u Leskovcu u nedelju od 15.00 sati kada igraju Srbija i Bugarska biti ispunjen do poslednjeg mesta, potvrđeno je Tanjugu.

Za utakmicu protiv Bugarske u kojoj Srbija treba da napravi poslednji korak ka Nemačkoj i da posle 24 godine obezbedi plasman na Evropsko prvenstvo, vladalo je ogromno interesovanje navijača iz cele zemlje, a naročito iz Leskovca i regiona Istočne Srbije, i trebovano je mnogo više ulaznica od dozvoljenog kapaciteta.

Shodno tome Fudbalski savez se trudio da ispoštuje pre svega navijače iz Leskovca i okoline, tako da je i prodaja ulaznica po ceni od 500 dinara izvršena u rekordnom roku i pre svega na osnovu trebovanja.

Kao što je poznato, odlukom Komisije za žalbe UEFA ublažena je kazna Fudbalskom savezu Srbije za utakmicu Srbija – Bugarska.

Za poslednji meč Orlova u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo dozvoljeno je prisustvo navijača na zapadnoj tribini stadiona „Dubočica“, dok prema pravilima UEFA u ovakvim situacijama, na ostalim delovima stadiona mogu biti samo deca do 14 godina starosti, u ovom slučaju iz osnovnih škola i škola fudbala u organizaciji Fudbalskog saveza Srbije.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike