Rajković uveren u uspeh Srbije: Zaslužili smo da odemo na Evropsko prvenstvo! (VIDEO)

16.11.2023

09:58

0

Autor: G. F.

Za nedelju se sprema veliko slavlje u Leskovcu

Rajković uveren u uspeh Srbije: Zaslužili smo da odemo na Evropsko prvenstvo! (VIDEO)
Predrag Rajković - Copyright Printscreen/YouTube

Ukoliko fudbaleri Crne Gore savladaju Litvaniju kako se očekuje, naša reprezentacija će u nedelju u Leskovcu igrati meč za plasman na Evropsko prvenstvo.

Ukoliko Crna Gora ne uspe da pobedi, slavlje će moći da počne več sada. Sigruno je da bi tako bilo lakše i za igrače i za navijače, kojih će biti na stadionu u Leskovcu.

Golman Orlova Predrag Rajković bio je veoma dobar u duelu sa Belgijom, a pred potencijalno odlučujući okršaj sa Bugarima, poručuje:

- Verujem da će se proslaviti, verujem u ove momke. Mislim da mi zaslužujemo da odemo na Evropsko prvenstvo. Očekujem punu podršku svih 90 minuta u Leskovcu, očekujem da ćemo pobediti i otići na EP posle dužeg vremena.

O meču sa Belgijancima ne treba mnogo razmišljati, ali je sigurno da je poslužio selektoru i rerpezentativcima.

 

 

- Prijtaljeska utakmica, došli smo da se nadigravamo, da probamo da ostavimo što bolji utisak. Krenuli smo malo konfuzno sa par grešaka i primljenim golom. Bili smo malo lošiji u prvom poluvremenu, ali mislim da smo u drugom igrali bolje, sa više tačnih dovanja, stvorili smo dosta šansi.

O činjenici da je imao nekoliko zaista zapaženih intervencija i sprečio Belgijance da postignu još koji gol, Rajković je poručio:

- Golmanski posao je da proba da odbrani sve. Nisam imao sreću da odbranim u 2. minutu. Zadovoljan sam svojom partijom, ali nisam zadovoljan što nismo napravili neki bolji rezultat. Opet, prijateljska utakmica je, treba da nastavimo da radimo i spremimo se za nedelju što je najvažnije u ovom ciklusu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike