Jovetić nije dobio loptu, a Piksi je znao šta sledi! Selektor u neverici raširio ruke i gledao kako puca kontra za izjednačenje! (VIDEO)

17.10.2023

21:53

0

Autor: A. Š.

Crnogorci šokirali Srbiju na Marakani

Jovetić nije dobio loptu, a Piksi je znao šta sledi! Selektor u neverici raširio ruke i gledao kako puca kontra za izjednačenje! (VIDEO)
Dragan Stojković Piksi gleda kontru Crne Gore za izjednačenje na Marakani - Copyright Printscreen/Arena sport

Počelo je bajkovito, a moglo bi na kraju da se pretvori u pravi košmar za Orlove. Fudbalska reprezentacija Srbije na „Marakani“ protiv Crne Gore igra odlučujući meč za plasman na predstojeći EURO, ali posle prvih 45 minuta razloga za preveliku sreću nema…

A, počelo je bajkovito… U 9. minutu Aleksandar Mitrović je postigao gol za vođstvo, u 26. Andrija Živković je pogodio stativu i kada su svi samo čekali drugi gol u mrežu „sokolova“ pukla je kontra na drugoj strani i Jovetić je u 36. minutu poravnao rezultat.

Sve je počelo prekidom za Srbiju na 40-ak metara od gola Crne Gore, ali je onda na levoj strani u dodavanju pogrešio Filip Mladenović. Već tada je selektor Srbije Dragan Stojković počeo da širi ruke, a kada je lopta stigla do nekadašnjeg kapitena Partizana besno se okrenuo ka klupi i verovatno nije ni video kada je napadač Olimpijakosa „skinio“ paučinu iz roglja nemoćnog Vanje Milinkovića-Savića.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike