Jovetić je već pobeđivao na Marakani! Crnogorci čekaju još od 2007. godine!

16.10.2023

21:43

0

Autor: D. N.

"Hrabri sokoli" gostuju Srbiji u veoma važnom meču kvalifikacija za EURO 2024, a imaju dva boda manje

Jovetić je već pobeđivao na Marakani! Crnogorci čekaju još od 2007. godine!
Copyright MN Press

Jedan od aduta fudbalske reprezentacije Crne Gore u utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo sa Srbijom biće i Stevan Jovetić. Kapite, iskusni napadač, sada član Olimpijakosa, a pre (između ostalog) i Partizana spreman je za ceo meč na stadionu "Rajko Mitić".

- Uvijek postoji pozitivna trema i naboj, a ja sam spreman da igram ceo meč. Za nacionalni tim je uvek tako - rekao je Jovetić koji nije želeo javno da govori o manama selekcije sutrašnjeg (20.45) protivnika.

- Zadržaćemo za sebe. U Budimpešti je Mađarska bila bolja u prvom poluvremenu, Srbija u drugom. Moglo je da ode na obe strane i na kraju je slavio domaćin. Srbija ima dobar tim, igrače koji igraju u odličnim klubovima.

Mi poštujemo protivnika, ali uradićemo sve da ga savladamo. U naletu smo, poslednjih nekoliko utakmica smo igrali dobro i imali dobre rezultate, to treba da iskoristimo - kazao je Jovetić, svestan šta bi mogao da uradi.

- Ne postoji strah. Odlazak na EURO sa Crnom Gorom bi mi bio najveći uspeh u karijeri. Svi to čekamo od 2007. godine i ulažemo emocije koje uvijek postoje. Posebno je to izraženo kada su ključne utakmice. Kao što je ova - dodao je iskusni napadač koji je kao igrač Partizana imao uspeha na stadionu Crvene zvezde.

- Proveo sam u Beogradu toliko vremena, imam prelepe uspomene. Na ovom stadionu je bilo lepih utakmica i pobeda - zaključio je Jovetić čija selekcija ima dva boda manje od Srbije i nalazi se na trećem mestu.

Standings provided by Sofascore

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike