On je smenio četvoricu trenera, Crna Gora nema adute u Beogradu! Bogdanović oštar pred odlučujući duel - Ako treba da se bojimo Jovetića...

15.10.2023

11:43

0

Autor: A. S.

Bivši fudbaler "bez dlake na jeziku" i pre i posle meča

On je smenio četvoricu trenera, Crna Gora nema adute u Beogradu! Bogdanović oštar pred odlučujući duel - Ako treba da se bojimo Jovetića...
Rade Bogdanović - Copyright RTS

Propustila je Srbija priliku da sve sama odlučuje o plasmanu na Evropsko prvenstvu. Porazom od Mađarske i u drugom meču, unela je strah i zebnju, pa sada mora na pobedu u duelu sa Crnom Gorom.

Sinoć na Puškaš Areni, nije ni bilo sreće za Orlove, a jedan od njih našao se na meti kritika još pre početka meča.

Naime, Rade Bogdanović, koji je bio gost u studiju RTS-a, imao je šta da zameri Nemanji Gudelju.

- Gudelj ne može da igra centralnog beka - rekao je Bogdanović, a kada je voditelja istakao da to igra i u Sevilji, Bogdanović je nastavio:

- I smenio četvoricu trenera za godinu dana.

A nakon meča, Bogdanović je u analizi istakao odbranu kao veliki problem.

- Na trenutke izgledali smo jako neozbiljno. Ne možete da dozvolite da vam oni iz dva dodira stvore zicer. Ovo nije smak sveta i dalje imamo sve u svojim rukama. Mi smo bolji od Crne Gore i pobedićemo ih.

Što se tiče narednog rivala, imao je šta da poruči i Crnoj Gori.

- Uz sve nedostatke i sve rupe koje smo imali u određenim fazama igre, mi smo kvalitetniji tim od Crne Gore. Ako budemo ušli sa samopouzdanjem, mi ćemo njih da dobijemo, jer imamo kvalitetnije igrače. Ako treba da se bojimo Jovetića u 37. godini (Jovetić ima 33 godine, prim. aut.)... Onda nismo ni zaslužili Evropsko prvenstvo. Da je 10 godina mlađi, onda bi rekao trojica da ga čuvaju. Crna Gora nema adute u Beogradu!

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike