Crnogorci svesni velikog uloga na Marakani: EURO nam nikada nije bio bliži, možemo da izdržimo nalete Srbije!

16.10.2023

00:44

0

Stefan Mugoša u izjavi uoči dolaska u Beograd širi optimizam oko svoje reprezentacije

Crnogorci svesni velikog uloga na Marakani: EURO nam nikada nije bio bliži, možemo da izdržimo nalete Srbije!
Stefan Mugoša - Copyright Profimedia

Crnogorski fudbalski reprezentativac Stefan Mugoša izjavio je da njegov tim očekuje težak meč protiv Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. i dodao da detalji mogu da odluče duel u Beogradu.

Mugoša je dodao i da su crnogorski fudbaleri pred duel u Beogradu fokusirani samo na sebe.

- U našoj pripremi se ne menja ništa, kod njih je verovatno drugačije posle poraza u Budimpešti. Fokusirani smo samo na sebe. Srbija je izgledala ozbiljno, ali i te kako ima mane i tu treba da tražimo priliku. Fudbal je živa materija, utakmicu ne možete unapred da 'nacrtate', a mi znamo da nas čeka veoma težak meč. Veliki je ulog i nadam se da ćemo uz pomoć navijača, a koliko znam doći će u velikom broju, stići do povoljnog rezultata - izjavio je Mugoša uoči današnjeg treninga, prenose podgoričke Vijesti.

Srbija će u utorak od 20.45 časova na stadionu "Rajko Mitić" dočekati Crnu Goru u meču grupe G kvalifikacija za EP 2024.

- Možemo da izdržimo nalete Srbije. Imaju veliki napadački potencijal, ranjivi su u odbrani i nisam siguran da će se tek tako zaleteti u napadu. Nikad nismo bili bliže EP, daćemo sve od sebe da dođemo do pobede. Imaćemo šta da pokažemo u Beogradu. Bitno je da budemo skoncentrisani, detalji mogu da odluče - ovakve utakmice rešavaju prekid, nepažnja... - naveo je Mugoša.

On je istakao da se crnogorska selekcija ne plaši Srbije.

- Igrali smo i protiv većih reprezentacija, pa se nismo plašili. Kao što je Nikola Krstović rekao: „Potrebno nam je 11 lavova na terenu“. Srbija ima ozbiljnu reprezentaciju, ali imamo i mi svoje adute - zaključio je Mugoša.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike