Došli su arogantni, vratili se kući bez bodova! Mađar provocirao, pa se umalo potukao sa Vanjom, a onda priznao da je sve iz inata!

15.10.2023

14:35

0

Autor: A. S.

Severne komšije svoj status rešile i sa Kalmarom i bez njega

Došli su arogantni, vratili se kući bez bodova! Mađar provocirao, pa se umalo potukao sa Vanjom, a onda priznao da je sve iz inata!
Fudbaleri Mađarske slave pobedu - Copyright MN Press

Poražena je Srbija dva puta u isto toliko susreta sa ekipom Mađarske, pa je sama zakomplikovala situaciju oko plasmana na Evropsko prvenstvo. Kao i u Beogradu, i na Puškaš Areni je rezultat bio 2:1, a pred Orlovima je sada meč sa selekcijom Crne Gore, gde tim Dragana Stojkovića Piksija mora da juri pobedu.

Samo trijumf u tom meču ostavlja Srbiju u igri, da sama odlučuje o svojoj sudbini, dok su Mađari svoj posao već završili.

Međutim, meč u Budimpešti nije mogao da prođe mirno, pa je nakon poslednjeg sudijskog zvižduka, sprečen fizički obračun našeg golmana, Vanje Milinković-Savića i Žoltana Kalmara.

Mađarski reprezentativac se posle svega toga oglasio. 

- Ne znam šta treba da uradimo pa da dobijemo poštovanje ovakvih ekipa. Proradio je naš inat, čuli smo šta su sve pričali kad su dolazili ovde. Došli su arogantni, vratili su se kući bez bodova - rekao je Kalmar u razgovoru za tamošnje medije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike