Moramo da dobijemo Crnu Goru, nema priče! Pavlović želi da Srbija sama odlučuje o Evropskom prvenstvu!

15.10.2023

07:48

0

Autor: A. S.

Orlovi zakomplikovali sebi posao, ali nade i dalje ima

Moramo da dobijemo Crnu Goru, nema priče! Pavlović želi da Srbija sama odlučuje o Evropskom prvenstvu!
Strahinja Pavlović u duelu sa napadačem Mađarske - Copyright MN Press

Nije uspela Srbija ni u drugom meču da savlada Mađare. Nakon što je u Beogradu bilo 2:1 za severne komšije, u Budimpešti, na Puškaš Areni, identičan rezultat na konto domaće selekcije.

Tako su Orlovi sami sebi zakomplikovali situaciju, pa plasman na Evropsko prvenstvo više ne zavisi samo od tima Dragana Stojkovića Piksija.

Strahinja Pavlović, za primljene pogotke, nema objašnjenje.

- Mi smo igrali jednu dobru utakmicu sa novom formacijom, izgledalo je dobro na početku. Primili smo katastrofalne golove za koje nemam objašnjenje. Vratili smo se jednom, gol smo primili, imali smo inicijativu, napadali non-stop, opet se borili sa tri pozadi - rekao je Pavlović nakon meča, pa dodao:

- Mislim da smo igrali jednu dobru utakmicu, da smo stvarali šanse, ali da je falilo malo sreće na kraju. Mađari su jednostavno iskoristili sve što su imali, igrali jako borbeno i na kraju pobedi. Oni su imali rezultat, koji su i očuvali. Mi smo i pored toga imali svoje prilike, ali nažalost nismo uspeli.

Kako smatra daš štoper, šokirao nas je drugi pogodak.

- Nije bilo realno da smo tako brzo primili gol. Šta da kažem, desilo se tako. Imali su još neke svoje šanse, ali okrećamo najbitnijoj utakmici sa Crnom Gorom. Moramo da ih dobijemo, nema više priče. Mislim da pored poraza smo kao tim delovali to odlično, smo stvarali šanse, normalno mogli smo da budemo još bolji. Ali, eto, ostala je jedna utakmica, moramo da svi zajedno damo 300% i da pobedimo. Svi smo mi profesionalci i već sutra moramo da zaboravimo sve. Znali smo i pre Mađarske da je ta s Crnom Gorom da je to odlučujuća, tako da moramo zaboraviti. Samo tu jednu utakmicu koju moramo da dobijemo - poručio je Pavlović.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike