Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Zvezda i Partizan i na travi i na parketu, a čeka nas i "srpski derbi" grada Torina

06.10.2023

10:12

0

Autor: 24sedam

Igraće se i derbi Premijer lige, između Arsenala i Mančester sitija, i sve na TV Arena sport

Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Zvezda i Partizan i na travi i na parketu, a čeka nas i "srpski derbi" grada Torina
Najava TV vikenda - Copyright MN Press

Fudbal i košarka će i ovog vikenda biti u centru pažnje, a svoje mečeve odigraće i fudbaleri i košarkaši Crvene zvezde i Partizana. A gledaće se i utakmice inostranih fudbalskih liga, i to na programima TV Arena sport.

Krenimo redom, od subote.

Kada je reč o prenosima, dan će otvoriti gradski derbi Torina. Juventus će dočekati Torino, a ovaj duel Serije A biće zanimljiv zbog naših fudbalera. Na jednoj strani biće Filip Kostić (nastup Dušana Vlahovića pod znakom pitanja), a na drugoj Vanja Milinković-Savić, Nemanja Radonjić i Ivan Ilić. Duel 8. kola italijanskog šampionata na programu je od 18 časova, uz prenos na Premiumu 2.

Pola časa kasnije, Partizan će u Humskoj ugostiti ekipu Mladosti uz prenos na Premiumu 1. Crno-beli su trenutno prvi na tabeli, sa 22 boda iz osam mečeva, dok su Lučanci na šestoj poziciji iz devet utakmica. Nova pobeda bi ekipu Igora Duljaja održala na prvom mestu uoči pauze u šampionatu zbog obaveza reprezentacija.

Zatim se "selimo" u nedelju, a dan će otvoriti novi superligaški duel. Na "Čika Dači" )15.00) u Kragujevcu će Radničkom 1923 gostovati Crvena zvezda koja je prekjuče u Ligi šampiona sa Jang bojsom odigrala nerešeno. Ako pogledamo pozicije na tabeli, (Zvezda treća, Radnički pretposlednji) jasno je da je branilac titule apsolutni favorit, ali se ništa ne zna unapred. Podsetimo, Zvezda je neprijatno iznenadila navijače porazima od Voždovca i Čukaričkog. Ovaj meč možete da pratite na Premiumu 1.

U nedelju će biti i košarke. U drugom kolu AdmiralBet ABA lige, Partizan će gostovati Krki (16.00), a Crvena zvezda biti domaćin Cedevita Olimpiji od 19.45. Oba tima su u uvodnom kolu regionalnog takmičenja bila uspešna, a juče su odigrali i mečeve Evrolige. Crveno-beli su pobedili Asvel kod kuće, dok su crno-beli izgubili od Makabija.

Prenosi su na Premiumu 3 i Premiumu 1.

Naravno, biće tu još zanimljivih duela, kako iz Superlige i AdmiralBet ABA lige, ali i inostranih fudbalskih takmičenja. Tamo vam skrećemo pažnju i na derbi Premijer lige. U nedelju (Premium 1, 17.30) Arsenal ugostiti Mančester siti, branioca titule, ali i rivala Zvezde u grupi Lige šampiona.

 

Top 5 TV prenosa ovog vikenda:

Subota (18.00) Juventus - Torino (TV Arena sport - Premium 2)

Subota (18.30) Partizan - Mladost (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (15.00) Radnički 1923 - Crvena zvezda (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (16.00) Krka - Partizan (TV Arena sport - Premium 3)

Nedelja (19.45) Crvena zvezda - Cedevita Olimpija (TV Arena sport - Premium 1)

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike