Obradović ništa ne krije: Igrali smo uopšteno loše! Planovi su lepi, ali je realnost uvek drugačija

05.10.2023

22:30

0

Autor: P.K.

Trener crno-belih preuzeo na sebe krivicu za poraz. Ovo su njegove prve reči...

Obradović ništa ne krije: Igrali smo uopšteno loše! Planovi su lepi, ali je realnost uvek drugačija
Željko Obradović - Copyright Printscreen/YouTube/Maccabi Tel Aviv Basketball

Porazom je Partizan počeo takmičenje u Evroligi. Protiv Makabija prosto nije ličio na sebe, a Željko Obradović je rekao da se u prvom poluvremenu sve odvijalo suprotno plana, kao i da je njegov tim bio loš.

Njegovi prvi utisci:

- Jasno je da moram da čestitam Makabiju, jer su igrali vrlo dobro. Imali smo plan kako da igramo. Kad pričate o planovima, uvek su dobri, ali prava slika je drugačija. Probali smo da igramo tako da kontrolišemo napad i teramo ih da trče i ne dajemo im lake poene, a posle toga da se pobrinemo za njihov ofanzivni skok – rekao je Obradović, pa nastavio:

- U prvom poluvremenu je sve bilo suprotno, imali su 18 asistencija i sedam ukradenih, a moj tim samo sedam asistencija i osam izgubljenih lopti. Pod našim košem je bilo 7:7 u skokovima skokova. Tako da od 55 poena primljenih u prvom poluvremenu, 27 poena iz tranzicije ili posle ofanzivnog skoka. Previše.

Što se tiče daljeg toga meča:

- Oni su dobili samopouzdanje. Mi smo imali neku vrstu reakcije, ali smo uopšteno igrali loše. Kad tim igra loše, to je do trenera. Moram da pregledam, da razumem zašto se ovo desilo. Sjajna atmosfera ovde kao i uvek. Čestitam Makabiju na igri i pobedi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike