Fudbaler Zvezde u idealnom timu kola Lige šampiona! Samo dvojica fudbalera su bili bolji od njega ove nedelje

05.10.2023

17:10

0

Autor: P.K.

Bukari je dobio bar neku utehu, velika stvar za njega

Fudbaler Zvezde u idealnom timu kola Lige šampiona! Samo dvojica fudbalera su bili bolji od njega ove nedelje
Osman Bukari - Copyright MN Press

Crvena zvezda je protiv Jang bojsa osvojila samo bod, ali Osman Bukari ima bar malo razloga za utehu. Posle utakmice ga je UEFA proglasila igračem meča, što mu je prvi put u karijeri, a dan kasnije se reprezentativac Gane našao u idealnom timu kola Lige šampiona!

Asistencija za prvi gol, a onda i majstorski postignut pogodak u finišu meča i nekoliko sjajnih poteza bilo je dovoljno da Bukari pronađe svoje mesto u idealnom timu kola.

UEFA kroz osvojene fantazi poene bira idealnih 11, a od Bukarija su bili bolji samo Brais Mendez (Real Sosijedad) sa 13 bodova i Džud Belingem (Real Madrid) sa 14.

Bukari je prošle sezone najavio da će biti jedan od glavnih aduta Baraka Bahara u Ligi šampiona. Malo je igrača koji mogu da se pohvale time da su postigli gol Mančester sitiju na njihovom terenu.

Zvezdin ofanzivac sada ima dva gola i asistenciju na dva meča. Bukari je na 64 utakmice za Zvezdu postigao 23 gola.

Tim kola Lige šampiona: Ter Štegen (Barselona) - Kalabrija (Milan), Šer (Njukasl), Sančez (Galatasaraj) - Bukari (Crvena zvezda), Mendez (Real Sosijedad), Belingem (Real Madrid), Almiron (Njukasl) - Bruma (Braga), Sikan (Šahtjor), Hejlund (Mančester junajted).

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike