Dragoviću teško pao remi sa Jang bojsom: Hteli smo da pobedimo, ovo je naš grad, naš stadion!

04.10.2023

23:25

0

Autor: A. Š.

Kapiten Crvene zvezde nije krio razočaranje nerešenim ishodom meča drugog kola Lige šampiona

Dragoviću teško pao remi sa Jang bojsom: Hteli smo da pobedimo, ovo je naš grad, naš stadion!
Aleksandar Dragović - Copyright Printscreen/TV Arena sport

Crvena zvezda nije izgubila, ali ne može da bude ni previše zadovoljna posle drugog meča u grupi Lige šampiona. Crveno-beli su na stadionu „Rajko Mitić“ igrali 2:2 protiv Jang bojsa, što je malo razočaralo kapitena Zvezde Aleksandra Dragovića.

- Dobro je što smo uzeli makar bod. Bili smo bolja ekipa, šteta što smo rano u drugom poluvremenu primili gol. To nas je malo „ubilo“. Vratili smo se, na kraju je moglo da gubimo i 3:1, imali su veliku šansu glavom – kazao je iskusni defanzivac odmah posle meča za TV Arena sport, pa dodao:

- Hteli smo da pobedimo, ovo je naš grad, naš stadion. Igrali smo na pobedu, nažalost uzeli smo samo bod… Imamo još četiri utakmice, borićemo se koliko možemo.

Crveno-beli su i večeras, kao i protiv Sitija u prvom meču, praktično iz svlačionice primili gol u drugom poluvremenu i izgubili stečenu prednost.

- Kada bih znao što se to dešava, mi bismo to promenili. Sada je teško ovako rano posle utakmice analizirati… Već drugi put nam se dešava, ne bi smelo, ali moramo da naučimo iz toga – kazao je Aleksandar Dragović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike