Vlahović rešio da vrati Juve na tron! Asistencija i gol za 20 minuta – Udineze je na kolenima! (VIDEO)

20.08.2023

21:26

0

Autor: A. Š.

Srpski napadač tokom leta očigledno podesio glavu na prepoznatljiv mod, očigledno spreman da svim kritičarima zapuši usta

Vlahović rešio da vrati Juve na tron! Asistencija i gol za 20 minuta – Udineze je na kolenima! (VIDEO)
Dušan Vlahović - Copyright Printscreen/Twitter/vartatico

Kako se bliži kraj prelaznog roka sve je manja šansa da Dušan Vlahović ovog leta napusti Juventus, a to bi moglo da bude i najveće pojačanje "stare dame" pred tek započetu sezonu.

Pokazao je to Duci za samo 20 minuta u novoj takmičarskoj godini, koliko mu je bilo potrebno da asistencijom i golom baci na kolena Udineze na njegovom stadionu.

Furiozno je Juve otvorio meč, već u 2. minutu poveo 1:0 preko Kijeze, ali to nije zadovoljilo izabranike Maksa Alegrija, koji su za ofanzivnu partiju nagrađeni penalom u 20. minutu.

Loptu je na belu tačku namestio Vlahović, rutinski sačekao golmana da klekne na jednu stranu, a onda loptu poslao u drugu za veliku radost "bjankonera" u Udinama.

U trećem minutu sudijske nadoknade Adrijen Rabio je povećao na (konačnih) 3:0.

Inače, u nastavku meča za Udineze je zaigrao i Lazar Samardžić. U drugom poluvremenu je Vlahoviću poništen i gol, a na terenu je bio do 85. minutu. Kada je izlazio dobio je i ovacije navijača Juventusa.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike