Zvezda časti, Degenek zove! Željni smo pobeda, sve je podređeno Ligi šampiona

18.08.2023

00:44

0

Autor: 24sedam

Prvak Srbije već ima učinak tri od tri

Zvezda časti, Degenek zove! Željni smo pobeda, sve je podređeno Ligi šampiona
Fudbaleri Crvene zvezde - Copyright MN Press

Posle gostovanja u Lučanima, fudbaleri Crvene zvezde će ponovo biti domaćini na "Rajku Mitiću". Ekipa Baraka Bahara će dočekati Spartak, koji je u tri utakmice osvojio šest bodova. Na drugoj strani, branilac titule ima maksimalnih devet, ali iskusni štoper Milan Degenek ipak poziva na oprez.

- Očekuje nas utakmica protiv Spartaka, za koju se pripremamo sa maksimalnim oprezom. Svesni smo euforije koja je prisutna u zvezdaškoj javnosti, prijaju nam pohvale koje čujemo svakodnevno, ali moram da ostanemo na zemlji. Igramo odlično od početka sezone, sve ide po planu, međutim najvažnije je da se ne zadovoljimo postignutim.

Imamo sjajnu ekipu, koja je željna pobeda, siguran sam da ćemo izgledati sve bolje i bolje, s obzirom da formu tempiramo za početak grupne faze Lige šampiona i utakmice koje sa nestrpljenjem iščekujemo - kazao je Degenek.

I na gostovanju u Lučanima, crveno-beli su imali veliku podršku navijača...

- Poslednjih godina Crvena zvezda je beležila neverovatne rezultate, sastavni deo istorijskih pobeda su bili i navijači koji su nas uvek pratili i u mnogim mečevima predstavljali presudni faktor. Mnogo je razloga da budu uz nas i sada, kada igramo napadački fudbal, postižemo dosta golova.

MN Press
 

Već na startu sezone smo pokazali zavidan kvalitet, generacija smo koja je najbolje otvorila prvenstvo od 1951. godine, to je ozbiljan rezultat s obzirom da znamo kakve je Zvezda timove imala u istoriji. Uz to mladi igrači su dobili šansu i maksimalno je iskoristili. Potrudićemo se da naši navijači uživaju i protiv Spartaka, a izuzetno nas raduje što ponovo igramo kod kuće. Želimo da uživamo u njihovoj pesmi sa tribina i da ih obradujemo novom pobedom - zaključio je povratnik u Ljutice Bogdana.

Utakmica sa Spartakom biće odigrana u subotu (20.30, Premium 1 TV Arena sport), a najmlađi navijači imaće privilegiju. Tačnije, za decu do 12 godina biće slobodan ulaz. 

- U znak zahvalnosti usled velike podrške od strane najmlađih zaljubljenika u crveno-bele boje, sada već tradicionalno od starta sezone 2023/24 svi ulazi na istočnoj tribini najvećeg srpskog stadiona će biti otvoreni za dečake i devojčice starosti do 12 godina. Neophodno je da mališani budu u pratnji jedne odrasle osobe koje poseduje ulaznicu za meč između Crvene zvezde i Spartaka - navedeno je na sajtu crveno-belih.

A cene ulaznica su sledeće:

Sever: 400 dinara

Istok: 500 dinara

Zapad: 700 dinara

Loža "Siniša Mihajlović": 1.400 dinara

VIP 1 i 2: 6.500 dinara

VIP Galerija: 8.000 dinara

Blagajne će raditi u petak, od 10 do 18 sati, kao i u subotu od 12 časova pa do početka susreta.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike