Delije, dođite! Zvezdin univerzalac zove i priželjkuje novi gol!

16.08.2023

00:44

0

Autor: D. N.

Branilac titule je već upisao tri ubedljive pobede, uz gol razliku 13:1

Delije, dođite! Zvezdin univerzalac zove i priželjkuje novi gol!
Copyright MN Press

Posle tri pobede u Superligi, fudbalere Crvene zvezde očekuje i utakmca sa Spartakom. Subotičani će u subotu gostovati na "Rajku Mitiću", a kako bi dobili "vetar u leđa" apelovao je i Srđan Mijailović.

- Ne postoji veći motiv od pune Marakane za nas. Zaista dobro igramo, ušli smo u sezonu na pravi način, ali ne smemo da se opustimo. Na svakom koraku, i u mom okruženju, samo se priča o tome kako Zvezda igra sjajan fudbal, utisak mi je da su svi zadovoljni i zbog toga verujem da će protiv Spartaka na stadionu biti veliki broj navijača. Radujem se svakoj utakmici, a kao što rekoh, ipak najviše volim one na Marakani.

Eto, susret sa Fiorentinom ću sigurno pamtiti ceo život, kakva atmosfera na prijateljskoj utakmici i mogu samo da zamislim šta nas čeka na Ligi šampiona. Ipak, do toga imamo još nekoliko utakmica u prvenstvu, a prva u nizu je Spartak, tako da cilj je da pobeđujemo i da nastavimo da igramo lep fudbal - počeo je Mijailović.

Prvenac na takmičarskim mečevima u Zvezdinom dresu upisao je baš u prethodnoj utakmici na Marakani, protiv Napretka.

TV Arena sport

Takođe, povratnik u redove tima iz Ljutice Bogdana postao je standardan u ekipi, a šef stručnog štaba Barak Bahar mu često menja pozicije i uloge.

- Prvi gol za Zvezdu sam postigao kada sam prebačen u seniore, još 2011. godine, protiv Grblja u prijateljskoj utakmici. Ipak, ovo je prvenac na takmičarskoj utakmici i što je još važnije - na Marakani.

Ne bih se bunio da to ponovim protiv Spartaka, ali znam da mi je primarni zadatak da zaštitim naš gol, tako da sam dobro upoznat sa onim što stručni štab traži od mene. Verujem da ćemo navijačima prirediti još jednu dobru i efikasnu utakmicu - podvukao je Mijailović, a uoči meča sa Spartakom su se oglasili i crveno-beli, vezano za ulaznice.

- Ulaznice za meč biće u prodaji od srede, 16. avgusta.Blagajne na Marakani će raditi u petak, 18. avgusta, od 10 do 18 sati, kao i u subotu od 12 časova pa do početka susreta.

Cene ulaznica su sledeće:

Sever: 400 dinara

Istok: 500 dinara

Zapad: 700 dinara

Loža "Siniša Mihajlović": 1.400 dinara

VIP 1 i 2: 6.500 dinara

VIP Galerija: 8.000 dinara - navedeno je na sjtu crveno-belih.

Podsetimo, branilac titule je sezonu otvorio ubedljivim pobedama protiv Vojvodine (5:0), Napretka (4:0) i Mladosti od 4:1.

Meč je na programu u subotu, od 20.30 uz prenos na TV Arena sport.

Bonus video

TV Arena sport

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike