Zvezda se hvali – Bahar veruje u našu decu!

15.08.2023

06:54

0

Fudbaleri ponikli u omladinskoj školi srpskog šampiona dobili značajan prostor kod izraelskog stratega na početku sezone

Zvezda se hvali – Bahar veruje u našu decu!
Copyright MN Press

Mladi fudbaleri Crvene zvezde, koji su ponikli u omladinskoj školi srpskog šampiona, iskoristili su šansu kod trenera Baraka Bahara, objavio je klub iz Ljutice Bogdana.

Zvezda podseća da su talentovani igrači rođeni od 2002. do 2005. godine u prva tri kola Superlige Srbije demonstrirali fudbalski kvalitet kroz zapažen učinak na terenu.

MN Press
 

- Vladimir Lučić je izdanak Zvezdine generacije 2002, a da ima sjajan pristup i neophodan kvalitet govori podatak da je od svih igrača poniklih u našoj Omladinskoj školi dobio najviše poverenja od strane stručnog štaba. Vešti dribler je prikupio 154 minuta na tri utakmice, dok je na duelima protiv Napretka i Mladosti iz Lučana bio starter. Za debitantski pogodak mu je bilo potrebno svega 13 minuta na terenu stadiona „Rajko Mitić“ protiv Vojvodine u prvom kolu. Pogodak Lučića je ujedno izabran za najlepši gol u julu po izboru zvezdaša, a zabeležio je i jednu asistenciju na meču protiv Napretka - navedeno je iz Crvene zvezde.

MN Press
 

Jovan Mijatović je rođen 2005. godine, a prvi je iz ove klase, koji je zadužio opremu seniorskog tima Crvene zvezde.

- Mladi napadač je prošle sezone već došao do debitantskog pogotka za Crvenu zvezdu, a da ima neverovatan osećaj za gol videli smo i na meču protiv Mladosti. Prvi takmičarski meč ove sezone je odigrao upravo u Lučanima, a svega 180 sekundi u igri mu je bilo potrebno da zatrese mrežu na proigravanje Žana Filipa Krasoa - dodaju iz Crvene zvezde.

MN Press
 

Crveno-beli podsećaju da je Jovan Šljivić generacija sa Mijatovićem.

- Šljivić je profil igrača koje navijači prosto obožavaju jer je u stanju da samo jednim potezom podigne publiku na noge. Posle Lučića odigrao je najviše minuta, ukupno 64 na dve utakmice protiv Vojvodine i Napretka. Sigurni smo da će doći do konktretnijeg učinka u skorijoj budućnosti, jer nema sumnje da Barak Bahar veruje u mladog momka - ističe se u saopštenju Crvene zvezde.

MN Press
 

Kosta Nedeljković je nedavno produžio ugovor sa Crvenom zvezdom i nastupa na poziciji desnog beka.

- Momak rođen 2005. godine je isključivo talentom, napornim radom i fenomenalnim igračkim predispozicijama stigao do prvog tima. Nedeljković je priliku da zaigra takmičarski meč na Marakani imao protiv Napretka, kada je za 31 minut proveden na terenu pokazao brzinske sposobnosti i fudbalsku inteligenciju - navode iz Crvene zvezde.

Srpski šampion navodi da prve partije u novoj sezoni u dresu Crvene zvezde očekuju Stefan Leković, Nikola Mituljikić i Nikola Knežević.

- Sva trojica igrača su se dokazali fudbalskoj javnosti partijama za Grafičar, dok je popularni Leka već protekle sezone odigrao veliki broj partija u crveno-belom dresu - zaključuje se u saopštenju Crvene zvezde.

Crveno-beli će u subotu, 19. Avgusta, od 20.30 časova na svom terenu dočekati Spartak u četvrtom kolu Superlige Srbije.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike