Bolna ispovest majke ubijenog navijača AEK-a! Moj život je stao kada sam izgubila dete, ubica će platiti!

16.08.2023

22:02

0

Autor: 24sedam

Posle saznanja o tragičnom događaju i sama je bila u bolnici

Bolna ispovest majke ubijenog navijača AEK-a! Moj život je stao kada sam izgubila dete, ubica će platiti!
Copyright Profimedia/CROPIX/Ronald Gorsic

Ubistvo Mihalisa Kacurisa je i dalje bolna tema u Grčkoj. Navijač AEK-a je izboden u tuči sa huliganima zagrebačkog Dinama. Ubijen je na ulicama Atine, a usledila su i masovna hapšenja.

Posle velike tragedije, oglasili su se i najbliži stradalog mladića, majka i brat. Oni su pričali za grčke medije.

- Zahtevamo pravdu. Da pronađem osobu koja je ovoliko naudila mom detetu - rekla je majka u bolnoj ispovesti, a zatim otkrila još neke detalje.

- U zoru me je probudila sestra i rekla mi "dete ti je pretučeno". Otišla sam u bolnicu i tamo saznala tužnu istinu. Bio je dete sa ličnošću, sa verom, čitao je jevanđelje sa prijateljima. Voleo je AEK. Poludela sam. On će platiti za ono što je uradio mom detetu - rekla je za grčki Star Mihalisova majka kojoj je pozlilo posle strašnog saznanja, pa je i ona bila u bolnici.

- Srušila sam se. Bila sam dva dana u bolnici. Radije bih otišla za svojim detetom. Moj život je stao kada sam izgubila dete. Sada trčim na groblje da zapalim sveću - rekla je neutešna majka i poslala poruku ubici. 

Da pogleda šta je uradio mom detetu. Da se kaje. On će platiti štetu koju je učinio mom detetu, neće proći nekažnjeno - zaključila je gospođa Kacuris.

Podsetimo, jedan meč Dinama i AEK-a je već odigran, a u subotu će u Atini biti odigran revanš. Kacuris je već sahranjen, a istraga je i dalje u toku.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike