Polako se odmotava klupko: Ubica je imao tetovažu na vratu - rešenje leži u mobilnom!

16.08.2023

15:04

0

Svi su očekivali da će ovaj slučaj biti mnogo brže rešen, ali došlo je do greške u policiji

Polako se odmotava klupko: Ubica je imao tetovažu na vratu - rešenje leži u mobilnom!
Navijači Dinama iz Zagreba - Copyright Profimedia

Grčka policija još nije identifikovala ubicu navijača AEK-a Mihalisa Kacarisa, ali prema pisanju medija u Atini, mobilni telefon bi mogao da otkrije ko stoji iz svirepog ubistva.

Oni su već počeli da skidaju preko SKAI aplikacije sve podatke, pa možda tu leži odgovor na pitanje ko je ubio mladog momka.

Policija traga i na druge načine, a otežavajuća okolnost je to što na mestu gde je ubijen Kacaris, na mostu u blizini stadiona, nema nadzornih kamera.

Ipak, tračak nade daje jedan snimak koji je napravio jedan građanin u blizini mesta ubistva, i to može da bude od velike pomoći policiji.

U toku današnjeg dana trebalo bi da budu objavljeni rezultati DNK analize optuženih i žrtve.

Predsednik sindikata policije Grčke Jorgos Kalijakamanis ističe da se mobilni telefoni koji su uzeti od "Bed blu bojsa" već istražuju i da veruju da upravo oni mogu odigrati važnu ulogu.

On je je takođe istakao da je bilo grešaka u policiji, ali da to nije bilo s namerom, već da se takve stvari dešavaju u toku istrage. 

Grčki portal Newsit piše da prvi uzorci DNK prikupljeni sa odeće i tela Kacarisa ne vode do specifičnog genetskog koda, tako da im to ne može biti od velike koristi za nastavak istrage.

Ipak, ističu da je ubica imao tetovažu na vratu, ali da i ostali parametri moraju da se poklope.

Međutim, advokat hrvatskih huligana tvrdi da će ubica uskoro biti uhvaćen i da mu je policija na tragu, ali da neke stvari neće da iznosi u javnost.

BONUS VIDEO:

TV Arena sport

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike