Navijač AEK-a iskrvario nasmrt za 10 minuta! Oglasila se forenzika – ovo je bilo fatalno za Mihalisa Kacurisa!

10.08.2023

16:48

0

Kamera je snimila i policajce na motociklima kako sve posmatraju iz daljine, a da pritom ne intervenišu

Navijač AEK-a iskrvario nasmrt za 10 minuta! Oglasila se forenzika – ovo je bilo fatalno za Mihalisa Kacurisa!
Copyright Profimedia/CROPIX/Ronald Gorsic

Uzrok smrti 29-godišnjeg navijača AEK-a Mihalisa Kacurisa bila je duboka rana na podlaktici od uboda nožem koju je zadobio u tuči sa huliganima zagrebačkog Dinama u predgrađu Atine - Novoj Filadelfiji, navodi se u forenzičkom uzveštaju.

U izveštaju se ističe da je uzrok smrti duboka rana na podlaktici, koja ukazuje na to da je žrtva najverovatnije pokušala da se odbrani. Ubod nožem izazvao je nekontrolisano krvarenje, od čega je Kacuris preminuo u roku od 10 minuta, precizira se u izveštaju, objavio je "Katimerini".

Kako se navodi, vlasti nastoje da identifikuju izvršioca ubistva Kacurisa DNK testiranjem i zbog toga detaljno ispituju sve raspoložive predmete koje su imali navijači Dinama, kao što su noževi, palice, metalne šipke, kamenje, dimne bombe, kapuljače, rukavice, sprejovi... Istovremeno, policija koristi snimke sigurnosnih kamera da bi locirala ubicu. Na snimcima sigurnosnih kamera vidi se da je u grupi navijača Dinama bilo više od stotinu ljudi, a da su ih do mesta ubistva predvodile dve osobe. Kamera je snimila i policajce na motociklima kako sve posmatraju iz daljine, a da pritom ne intervenišu.

U toku je istražni postupak za 105 uhapšenih navijača Dinama. Oni su optuženi za četiri krivična dela, uključujući ubistvo iz nehata i sedam prekršaja. Uhapšeni su, osim jednog koji je hospitalizovan, u sredu autobusima i pod jakom policijskom pratnjom odvedeni u sudove gde će biti saslušani od petka do nedelje.

Do sada nije pronađeno oružje, verovatno nož, kojim je izvršeno ubistvo Kacurisa. Kacuris, koji je ubijen u nedelju, biće sahranjen u petak.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike