Sahranjen Mihalis, nastradao u sukobu sa huliganima! Poruka porodice razara i najsnažnije!

12.08.2023

09:10

0

Autor: A. S.

Tragedija...

Sahranjen Mihalis, nastradao u sukobu sa huliganima! Poruka porodice razara i najsnažnije!
Mihalis Kacuris - Copyright Twitter/thekellaki

Tragično nastradali Mihalis Kacuris u sukobu navijača ARK-a i Dinama iz Zagreba, uoči meča ovih timova u kvalifikacijama za Ligu šampiona, sahranjen je u petak.

29-godišnji mladić je preminuo od poslednica uboda nožem, a kobna je bila duboka rana na podlaktici.

Stotine ožalošćenih, pored porodice i najbližih, mnoštvo navijača voljenog mu kluba, koji su došli u crno-žutim majicama, oprostili su se od Mihalisa u Crkvi Svetog Konstantina u Elfasini.

Na zahtev porodice, nije bilo kupovine venaca sa cvećem, već su ožalošćeni apelovali da taj novac bude uplaćen u humanitarne svrhe.

- Nesebično je pomagao u požarima, beskućnicima, verovao je u Boga i zato je porodica odlučila da umesto venaca donacije budu predate udruženju ELPIDA, deci oboleloj od raka, u znak sećanja na Mihalisa - pisalo je u saopšenju porodice.

Inače, ovaj slučaj još uvek nije rasvetljen. U vrhu tamošnje policije došlo je do izvesnih smena zbog propusta u bezbednosti, a veliki broj uhapšenih navijača, pretežno iz Hrvatske, juče su bili pred sudijom, međutim branili su se krilaticom - bili smo na pogrešnom mestu u pogrešno vreme.

Bonus video

TV Arena sport

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike