Manćini se obratio, ali nije otkrio zbog čega je napustio reprezentaciju Italije: To je moj lični izbor!

15.08.2023

00:44

0

Iskusni strateg nije želeo da komentariše pisanje italijanskih medija da je dobio ponudu da vodi reprezentaciju Saudijske Arabije

Manćini se obratio, ali nije otkrio zbog čega je napustio reprezentaciju Italije: To je moj lični izbor!
Roberto Manćini - Copyright Profimedia/Maurizio Borsari/AFLO

Nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Italije Roberto Manćini izjavio je da mu je bila čast da predvodi nacionalni tim "azura" i dodao da je odluka da napusti mesto selektora bio njegov lični izbor.

Fudbalski savez Italije (FIGC) saopštio je u nedelju da je prihvatio ostavku Manćinija. Italijanski mediji navode da je ova vest iznenadila fudbalske stručnjake na Apeninskom poluostrvu.

- Odluka da napustim mesto selektora je moj lični izbor. Želim da se zahvalim Gabrijelu Gravini na poverenju koje mi je ukazao, kao i svim članovima FIGC. Čestitam i zahvaljujem svim svojim igračima i navijačima koji su uvek bili iza mene u poslednjih pet godina. Neverovatan uspeh i osvajanje titule na EP 2021. zauvek će da ostane u mom srcu. Bio sam počastvovan - napisao je Manćini na svom Instagram nalogu.

Manćini nije želeo da komentariše pisanje italijanskih medija da je dobio ponudu da vodi reprezentaciju Saudijske Arabije. On navodno trebalo da potpiše trogodišnji ugovor u vrednosti od 56 miliona evra.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike