Manćini izašao pred italijanske novinare i - nije dao ostavku! Čak i razmišlja dugoročno

28.03.2022

12:58

0

Autor: 24sedam

Biće selektor, barem još neko vreme...

Manćini izašao pred italijanske novinare i - nije dao ostavku! Čak i razmišlja dugoročno
manćini - Copyright Profimedia.rs

Italija je doživela neuspeh, nije uspela da se plasira na Svetsko prvenstvo i tamošnji mediji su već krenuli da traže zamenu selektoru Robertu Manćiniju.

Međutim, on - ostaje. Barem za sada...

Izašao je pred novinare i nije dao otkaz.

- Pričali smo dosta u poslednje vreme. Imamo iste ideje oko svih stvari o kojima smo pričali. A, pričaćemo opet za nekoliko dana, jer smo sada fokusirani na utakmicu sa Turskom. Videćemo šta i kako možemo da unapredimo u budućnosti. Moramo da krenemo sve ispočetka i razmišljamo o mnogim stvarima. Čeka nas težak period, teške utakmice - kaže selektor Azura.

Iz Manćinijevih izjava se vidi da on gleda dugoročno...

- Sada treba da uključimo nove, mlade ljude u sistem. Nadamo se da će oni dobiti više prilike u svojim klubovima. To je ključna stvar. Imamo mnogo mladih igrača koji imaju ambiciju da igraju za Italiju uz blistav potencijal. Sada treba da gledamo kako njih da uključimo. Sadašnji tim, uz neka nova lica, mogao je da osvoji i Mundijal. Videćemo šta će biti, promenićemo neke stvari već za naredne mečeve. Sada treba da se okrenemo ka sledećem Euru i probamo da odbranimo titulu - rekao je Manćini.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike