Poker igra Totenhema! Kejn zaustavljen na putu do aerodroma!

11.08.2023

10:09

0

Autor: A. S.

Kakav zaplet!

Poker igra Totenhema! Kejn zaustavljen na putu do aerodroma!
Hari Kejn - Copyright Profimedia

Već je bio spreman Hari Kejn na let do Minhena kako bi potpisao četvorogodišnji ugovor sa Bajernom, a Totenhem je u poslednjem trenutku promenio odluku i zabranio odlazak ikoni kluba.

Dugo se vagalo da li će Totenhem svom najboljem igraču produžiti ugovor ili ga prodati u poslednjoj sezoni, kako bi inkasirali izvesnu sumu od obeštećenja, a jutros su stigle vesti da je dogovor postignut, kao i da će 30-godišnji golgeter u naredne četiri sezone igrati u Bundesligi.

Ipak, u poslednjem trenutku, zabrana!

Kako prenose britanski mediji, baš kada je delovalo kao da je transfer od 86,4 miliona funti bio formalnost, Skaj Sport je ažurirao informacije - Kejn nije dobio zeleno svetlo.

Sparsi sada, navodno pokušavaju da igraju poker, promenama u poslednjim sekundama. Jedan od navodnih razloga je i što se predsednik Totenhema trenutno nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama, pa vremenska razlika pravi problem.

Ukoliko se trenutni zaplet ne reši u narednim satima, sve manje su šanse da će Kejn debitovati za Bavarce u meču Superkupa, koji je na programu u subotu sa ekipom Lajpciga.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike