Totenhem konačno pristao da proda Kejna, ali posao nije gotov! On još nije prelomio, sviđa mu se rad novog trenera

10.08.2023

11:50

0

Autor: P.K.

Klub je rekao svoje, ali najbolji engleski igrač se nećka...

Totenhem konačno pristao da proda Kejna, ali posao nije gotov! On još nije prelomio, sviđa mu se rad novog trenera
Hari Kejn, arhiva - Copyright Tanjug/Steve Welsh/PA via AP

Popustio je i čovek sa kojim je najteže pregovarati u svetu fudbala. Predsednik Totenhema Danijel Levi konačno je pristao na ponudu Bajerna da proda Harija Kejna!

Četvrta ponuda šampiona Nemačke "teška" je više od 100 miliona evra, tako da je Levi popustio i odlučio da je prihvati, piše tradicionalno dobro obavešteni Atletik.

Ali, posao još nije završen.

Sada se čeka Kejnova odluka. Ovaj 30-godišnji centarfor je hteo da se situacija reši pre prvog kola nove sezone, koja za Totenhem počinje u nedelju, gostovanjem Brentfordu.

"Pevci" su dobili novog trenera, Endž Postekoglu forsira brz i napadački fudbal, videli smo na pripremnim utakmicama da su golovi prštali na sve strane, tako da je Kejn navodno bio blizu odluke da ostane u Londonu, ali se sada čeka njegova reakcija.

Kejn ulazi u poslednju godinu ugovora, a Totenhem ili želi da mu da novi, vrlo unosni ili da uzme obeštećenje za njega. Pošto nije bilo nikakvih pomaka na tom frontu, klub je odlučio da proda svoju ikonu umesto da mu dozvoli da naredne sezone ode bez obeštećenja.

Bajern je prvu ponudu poslao u junu, koja je odbijena, kao i naredne dve, da bi tek četvrta bila prihvaćena. Znamo da Kejn ne bi voleo da ode kad počne sezona, a uticaj Postekoglua ga je vrlo ohrabrio.

On je igrao u svim utakmicama Totenhema na turneji po Australiji i Singapuru, a tokom generalne probe u nedelju protiv Šahtjora jedao četiri gola u pobedi od 5:1.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike