Kejn već leti za Minhen! Izabrao i broj na dresu!

11.08.2023

08:19

0

Autor: A. S.

Rešena transfer saga letnje pijace

Kejn već leti za Minhen! Izabrao i broj na dresu!
Hari Kejn - Copyright Tanjug/AP

Letnja fudbalska pijaca ove sezone je za nijansu interesantnija nego ranijih godina, što dovoljno govore dve bombastične vesti u noći između četvrtka i petka i obe dolaze iz Premijer lige.

Sa osnaživanjem lige Saudijske Arabije mnogi fudbaleri su pohrlili za unosnim ugovorima, ali Premijer liga je uspela da održi nivo i što se transfera tiče, pa je tako noćas došlo do novog rekorda, Mojzes Kaisedo će za 127.000.000 evra napustiti Brajton i pojačati Liverpul, a bliži se rasplet i sage Harija Kejna.

Reprezentativac Engleske je izvesno vreme na izlaznim vratima Totenhema. Iako ikona kluba, zapelo je na relaciji - novi ugovor ili transfer u poslednjoj godini ugovora, dok je još uvek moguće naplatiti obeštećenje.

Veliko interesovanje pokazao je Bajern, koji je danima u priči sa Kejnom, a nakon što je Totenhem pristao na prodaju, stigla je i potvrda fudbalera, pa se čeka samo potpis.

 

 

Britanski mediji navode da je ovaj transfer već gotova priča, a Kejn je već spreman da odleti u Minhen i to tokom dana, kako bi obavio lekarski pregled i potpisao četvorogodišnji ugovor.

Poznato je i da će uzeti čuvenu "devetku" Bavaraca.

Ludo, a tek je početak avgusta.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike