Čelsi pregovarao, Liverpul dramio, Nemac se umešao, epilog - Imamo najskupljeg fudbalera Premijer lige!

11.08.2023

07:46

0

Autor: A. S.

Brajton je izabrao kome prodaje Ekvadorca

Čelsi pregovarao, Liverpul dramio, Nemac se umešao, epilog - Imamo najskupljeg fudbalera Premijer lige!
Kaisedo sa loptom u dresu reprezentacije Ekvadora - Copyright Profimedia

I kada su svi mislili da se skupoceni transferi ove sezone događaju samo na relaciji sa Saudijskom Arabijom, Premijer liga je još jednom pokazala zašto je liga broj jedan u svetu fudbala!

U noći između četvrtka i petka došlo je do velikog transfera na ostrvu, pa ćemo kada se ozvaniči postignut dogovor Brajtona i Liverpula imati najskupljeg fudbalera u istoriji lige!

Čelsi je čitavog leta slao izaslanike u Brajton, raspitivao se, razgovarao, slao ponude, ali i bio odbijen, a Liverpul je sa druge strane "dramio" kako rivali troše velike sume novca, pa opet sa pol-pozicije dočekao odustajanje Plavaca i poslao ponudu od 127.000.000 evra na adresu Brajtona za ugovor Mojzesa Kaiseda!

Smatra se da je Jirgen Klop izvršio pritisak na upravu kako bi Ekvadorac do kraja nedelje stigao na Enfild, a Redsi nisu želeli da iskuse nezadovoljstvo Nemca, pa će oboriti dosadašnji rekord Premijer lige, ali će Kaisedo ujedno postati i jedan od najskupljih fudbalera svih vremena. 

Kaisedo igra na poziciji defanzivnog veznog i na Enfild stiže kao treće pojačanje u ovoj sezoni. Pre njega je to učinio Aleksis Mekalister, odnosno ofanzivniji Dominik Soboslaj, dok su u drugom smeru otišli Fabinjo, Henderson, Keita i Milner.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike