Zvezdin vezista odbio poziv FSS?! Ruski mediji pokrenuli priču, morao je da se oglasi i otac!

07.08.2023

16:22

0

Autor: 24sedam

Nedavno je dobio i državljanstvo Srbije, ali se nije mnogo naigrao, iako je plaćen skoro milion evra

Zvezdin vezista odbio poziv FSS?! Ruski mediji pokrenuli priču, morao je da se oglasi i otac!
Jegor Prucev - Copyright MN Press

Jegor Prucev nije ni dobio poziv selektora mlade reprezentacije Srbije Dušana Đorđevića. Ovo su reči oca mladog fudbalera Crvene zvezde, tačnije reakcija na navode medija u Rusiji da je odbijen poziv iz Fudbalskog saveza Srbije.

Igor Prucev je u izjavi Metaratings.ru demantovao te tvrdnje, ali i dodao da ne bi imao ništa protiv ako bi njegov sin zaista u budućnosti zaigrao za naš nacionalni tim.

- Ne, ne znamo ko je tu kome šta nudio. Kako bismo mogli da odbijemo poziv, kada ga ni nismo dobili? Ne znam odakle su krenule te glasine. Razgovarao sam sa svojim sinom, on mi je rekao da ga niko nije zvao niti mu je nešto nuđeno. Da li bismo prihvatili poziv?

Prirodno, morali bismo dobro da razmislimo. Da li računaju na njega u reprezentaciji Rusije i da li uopšte razmišljaju o njemu? Ako da, onda je to druga priča. Za sada možemo samo da fantaziramo o toj temi - kazao je Prucev stariji.

Njegov naslednik je nedavno dobio i državljanstvo Srbije, tako da više nije stranac. Ali postoji jedan problem, pošto je već igrao za U21 selekciju Rusije što pravi problem da zaigra za "orliće". Ali za A selekciju bi u teoriji mogao da igra bez ikakvih prepreka.

Prucev je u Ljutice Bogdana došao prošlog leta i plaćen je prilično, oko 900 hiljada evra. Potpisao je ugovor na četiri godine i odigrao 11 utakmica, bez gola.

Kod novog trenera Baraka Bahara još nije dobio šansu, a po svemu sudeći za sada ni neće. Protiv Vojvodine nije bio u protokolu, a protiv Napretka bio je na klupi. Ali su šansu u drugom poluvremenu dobili Kosta Nedeljković, Irakli Azarov, Jovan Šljivić, Kings Kangva i Nemanja Milunović.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike