Delije tražile i peti gol, Bahar imao spreman odgovor!

06.08.2023

19:04

0

Autor: 24sedam

Branilac titule je nastavio sa ubedljivim partijama u nacionalnom šampionatu

Delije tražile i peti gol, Bahar imao spreman odgovor!
Copyright MN Press

Posle dve utakmice u novoj sezoni Superlige fudbaleri Crvene zvezde imaju gol razliku 9:0, a danas je pobeđen Napredak sa 4:0. Kruševljani su "načeti" već u petom minutu, kada je Žan Filip Kraso dao gol sa bele tačke.

- Najvažnije je da pobedimo, ali teško je podići nivo igre. Dali smo rano gol, to nam je značilo. Možda nismo nastavili u istom ritmu prvih pola sata, ali bilo je dobro - rekao je Bahar pred kamerama TV Arena sport.

Iako je u 71. minutu bilo već 4:0, navijači su želeli da Zvezda dođe do još nekog pogotka.

- Da znam, mi uvek želimo da postignemo još. Možda neki naredni put - dofao je Izraelac, a onda pričao i za klupski sajt.

Tema je bila i kiša, koja je padala sve vreme.

- Kiša je baš padala na početku meča, posle slabije, ali teren je sjajan i vremenski uslovi nisu ništa pokvarili što se igre tiče. Ipak, siguran sam da bi bilo više navijača da je vreme bilo bolje, no, zahvaljujem se svima koji su došli i bodrili nas. Zaista smo srećni što ste uz nas i nadam se da će vas biti još više. Za nekoliko dana nas čeka nova utakmica, biće teško gostovanje (Lučani), tako da se spremamo za to.

Osvrnuo se Bahar na to što za sada, na devet mečeva ima devet pobeda kao trener Zvezde. 

- Želimo još više da radimo kako bi se podigli na veći nivo, da budemo bolji. Volim što pobeđujemo, nije lako, ali znam da možemo i bolje. 

U nešto drugačijoj formaciji je Zvezda izašla na teren večeras. 

- U svakoj utakmici menjamo nešto, sve zavisi. Treba mi što više igrača koji su raspoloženi i u takmičarskoj formi, želim da mogu da računam na ceo tim. 

Samo reči hvale imao je za Srđana Mijailovića koji je postigao veoma lep gol.

- Video sam odmah da može da pokrije više pozicija u timu i za sada sve to dobro radi. Srećan sam što ga imam. Kao i sve ostale, svi su ostavili dobar utisak, dobro se ponašaju i žele da pobeđuju. Nije bilo lako igrati po ovakvom vremenu, ali našli smo rešenje, probaćemo da u narednim utakmicama budemo dobri i u drugim poluvremenima.

Na kraju meča, istakao se i golman Omri Glazer. 

- Glazer uvek ima impresivnu intervenciju, dve po meču i to nije puno posla, ali je bitno da drži kontinuitet. Odlično je odbranio zicer u finišu - podvukao je Bahar.

U narednom kolu, u petak Zvezda će gostovati ekipi Mladosti.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike