Zvezdin univerzalac pokušavao i konačno uspeo! Mijailović otkrio kome je posvetio prvenac (VIDEO)

07.08.2023

06:52

0

Autor: D. N.

U strelce su se upisali i Žan Filip Kraso i Osman Bukari

Zvezdin univerzalac pokušavao i konačno uspeo! Mijailović otkrio kome je posvetio prvenac (VIDEO)
Copyright MN Press

Srđan Mijailović bio je strelac fenomenalnog pogotka u pobedi Crvene zvezde nad Napretkom. Zbog toga je posle meča sa Kruševljanima dobio pohvale od šefa stručnog štaba Baraka Bahara.

- Video sam odmah da može da pokrije više pozicija u timu i za sada sve to dobro radi. Srećan sam što ga imam. Kao i sve ostale, svi su ostavili dobar utisak, dobro se ponašaju i žele da pobeđuju.

Nije bilo lako igrati po ovakvom vremenu, ali našli smo rešenje, probaćemo da u narednim utakmicama budemo dobri i u drugim poluvremenima - kazao je Bahar, a o prelepom golu pričao je i popularni Mićko.

To mu je ujedno bio i prvenac u takmičarskim mečevima za Zvezdu.

- Pokušavao sam i prošle sezone, ali nisam imao sreće, te se dešavalo da ili golman ili okvir gola zaustavi to da se upišem u strelce. Danas je na svu sreću ušla u gol, i presrećan sam zbog toga.

Pogodak bih posvetio ženi i deci. Svakako, ne razmišljam o tome da li je ovo početak serije golova, jer je cilj da ekipa igra što bolje, da se nastavi u ovom ritmu - počeo je Mijailović koji je od početka sezone u odličnoj formi. 

- Prija mi rad sa Barakom Baharom i njegovim stručnim štabom, a to što igram na više mesta u ekipi je samo plus. Lično, igram šta mi se kaže i trudim se da na svakoj poziciji pružim maksimum - podvukao je univerzalac u redovima prvaka Srbije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike