Zvezda vraća Luku! Italijani nagovestili senzacionalni transfer!

07.08.2023

07:17

0

Autor: A. S.

A i klubovi su raspoloženi da do saradnje dođe

Zvezda vraća Luku! Italijani nagovestili senzacionalni transfer!
Luka Jović - Copyright Tanjug/Massimo Paolone/LaPresse via AP

Crvena zvezda je u novu sezonu ušla sa novim trenerom, Barakom Baharom, koji je, kako se ispostavilo i najjače pojačanje crveno-belih. Uspeo je Izraelac u kratkom vremenskom periodu da unese velike i bitne promene u timu iz Ljutice Bogdana, ali i da dovede skupocena pojačanja, pa se sada Zvezda, prema pisanju italijanskih medija, nalazi i u redu za kupovinu Luke Jovića.

Reprezentativac Srbije i bivši napadač Zvezde naime je velika želja crveno-belih, koji žele da pojačaju napad za grupnu fazu Lige šampiona.

Ambicije na Marakani su ove sezone i te kako visoke, najpre zbog obezbeđenog direktnog plasmana u grupu najelitnijeg evropskog takmičenja, a potom i zbog odličnog starta u Superligi, gol razlikom 9:0, pa je cilj i novo pojačanje.

Kako italijanski novinar, Nikolo Šira prenosi, Zvezda se raspitivala za saradnju sa nekadašnjim igračem, pa on ne isključuje da će do saradnje i doći.

 

 

Jović je dres Fiorentine zadužio nakon epizode u Real Madridu, ali ni u Firenci nije prukazao partije koje su ga prodale Kraljevskom klubu. Više puta su Italijani pokušavali da se oslobode Lukinog ugovora, a u ovom slučaju olakšavajuća okolnost je obostrana želja dva kluba da do saradnje i dođe.

Luka je crveno-beli dres nosio od 2014. do 2016. godine kada je na 42 utakmice postigao 12 golova. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike